Sedem krokov k najlepšiemu životu
E-kniha

Zmeňte svoj život pomocou úplne prvej praktickej príručky zhmotňovania, mimoriadne obľúbenej techniky sebarozvoja, ktorá zmení váš život k lepšiemu raz a navždy... Čítať viac

Vydavateľstvo
Tatran, 2023
Počet strán
176

Zmeňte svoj život pomocou úplne prvej praktickej príručky zhmotňovania, mimoriadne obľúbenej techniky sebarozvoja, ktorá zmení váš život k lepšiemu raz a navždy... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

16,90 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?
Ďalšie e-knižné vydania
7 kroků k nejlepší verzi vašeho života - Roxie Nafousi, Pragma, 2024
EPUB MOBI
Čeština, 2024
Ihneď na stiahnutie

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Zmeňte svoj život pomocou úplne prvej praktickej príručky zhmotňovania, mimoriadne obľúbenej techniky sebarozvoja, ktorá zmení váš život k lepšiemu raz a navždy... Túto základnú príručku pre všetkých, ktorí si želajú viac sily ovládať svoj život, napísala koučka sebarozvoja a „kráľovná zhmotňovania“ Roxie Nafousi. Vďaka siedmim jednoduchým krokom pochopíte skutočné umenie zhmotňovania a vytvoríte si život, o akom ste vždy snívali. Či už si chcete pritiahnuť spriaznenú dušu, dokonalú prácu či domov, po akom ste vždy túžili, alebo si len prajete viac vnútorného mieru a sebadôvery, Sedem krokov k najlepšiemu životu vám ukáže správnu cestu.
Majte jasnú predstavu.Zbavte sa strachu a pochybností.Zmeňte správanie.Prekonajte skúšky, ktoré vám pripravil vesmír.Buďte vďační (bez výhrady).Premeňte závisť na inšpiráciu.Dôverujte vesmíru.
Zhmotňovanie, v ktorom sa stretáva veda s múdrosťou, predstavuje techniku sebarozvoja, ktorá vám umožní dosiahnuť ciele, pestovať sebalásku a žiť ten najlepší život, aký len môžete.
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila e-kniha vám?

Vydavateľstvo Tatran

Čítať viac

„Musí existovať vedecký odôvodnená súvislosť medzi pôvabom človeka a jeho nezmyselným správaním. “

Krásny omyl - Vi Keeland, 2019
Krásny omyl
Vi Keeland