Každý krok je môj príbeh - Veronika Šurinová, EZOPO, 2021

34,79 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Každý krok je môj príbeh - Veronika Šurinová, EZOPO, 2021
Každý krok je môj príbeh - Veronika Šurinová, EZOPO, 2021

Každý krok je môj príbeh

Rastúci pamätníček

Rastúci pamätníček je ako čarovné miesto, v ktorom sa zastavil čas. Spomienky na detstvo v ňom ostanú zachované po celý život. A viete, čo je na tom najlepšie? Hlavnými hrdinami... Čítať viac

Výrobca
EZOPO, 2021

Rastúci pamätníček je ako čarovné miesto, v ktorom sa zastavil čas. Spomienky na detstvo v ňom ostanú zachované po celý život. A viete, čo je na tom najlepšie? Hlavnými hrdinami tejto knihy budú vaše deti. Môže sa váš drobec stať hr Čítať viac

35,00 €

34,79 €

Na sklade 3 ks
  • Osobný odber 30. 5.
  • Na vašej adrese 30. 5.

Osobný odber

Kníhkupectvá
30. 5.
balíkovo
30. 5.
AlzaBox
30. 5.
Packeta
30. 5.
Slovenská pošta
(na poštu)
30. 5.
BalíkoBOX
30. 5.

Doručenie na adresu

Kuriér Packeta HD
30. 5.
Kuriér GLS
30. 5.
Slovenská pošta
(na adresu)
30. 5.

Naši škriatkovia odporúčajú

Blur: Parklife (RSD 2024 Zoetrope Picture) LP - Hudobné albumy, 2024
Každý krok je môj príbeh - Veronika Šurinová, EZOPO, 2021
34,79 €

Viac o produkte

Rastúci pamätníček je ako čarovné miesto, v ktorom sa zastavil čas. Spomienky na detstvo v ňom ostanú zachované po celý život. A viete, čo je na tom najlepšie? Hlavnými hrdinami tejto knihy budú vaše deti.

Môže sa váš drobec stať hrdinom alebo hrdinkou vlastnej rozprávkovej knižky? Môže. Tvorte spoločne príbeh detstva vášho drobca s jedinečným rastúcim pamätníčkom, ktorý vás bude sprevádzať od prvých kopančekov v brušku, cez školské šibalstvá, až po maturitný ples.

Táto neobyčajná kniha so štipkou pojašeného humoru opäť ožíva v novom vydaní s rozšíreným obsahom a nádhernými ilustrácií od Marcela Králika, ktoré žiaria farbami a hravosťou. Vtiahnu dieťa do svojej vlastnej rozprávkovej knižky.

Rastúci pamätníček som vymyslela tak, aby zabavil dospelých a zároveň aj deti v každom veku. Ako jediný spomedzi pamätníčkov, ktoré zaznamenávajú detské spomienky, je navrhnutý tak, aby sa k nemu deti vrátili aj keď budú staršie.

Prvú časť pamätníčka vypĺňajú rodičia. Kopančeky v brušku, prvé fotografie bábätka, prvý zúbok, ale aj krôčik. Je toho toľko, na čo by sme nikdy nemali zabudnúť. Pri vypĺňaní pamätníčka si spomeniete aj na svoje vlastné detstvo a dozaista si oživíte spomienku aj na váš veľký svadobný deň.

Po nejakom čase si uvedomíte, že fixky a pero zrazu držia v rukách vaše deti. Oni sami si začnú písať svoj vlastný príbeh prvý list Ježiškovi, pozdrav z tábora, prvá školská poznámka. Vyparatili niečo zlé? Zapíšte si to, určite sa na tom neskôr spoločne zabavíte.

Pamätníček Každý krok je môj príbeh otvára dvere do detskej fantázie a podporuje kreativitu. Druhá polovica pamätníčka je venovaná najmä ich tvorivosti a myšlienkam. Deti v ňom nájdu dostatok miesta, kde budú môcť vypustiť svojho kreatívneho ducha.
Čítať viac
Počet strán
84
Väzba
pevná väzba
Rozmer
300×260 mm
Jazyk
slovenčina
ISBN
9788097391492
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
1493211
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčil produkt vám?

„Šťastie možno nájsť aj v tých najtemnejších časoch, keď si človek spomenie, že sa má obrátiť k svetlu.“