Africké dobrodružstvo - Kolektív autorov, Családi könyvklub, 2019

5,71 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Africké dobrodružstvo - Kolektív autorov, Családi könyvklub, 2019
Africké dobrodružstvo - Kolektív autorov, Családi könyvklub, 2019

Africké dobrodružstvo

  • Autorský kolektív

Detská báseň - Africké dobrodružstvo - v súčasnom kontexte detskej literatúry do istej miery zvláštnosťou. Nových detských básní totiž vzniká stále menej, pričom v knižniciach... Čítať viac

Vydavateľstvo
Családi könyvklub, 2019
Počet strán
26

Detská báseň - Africké dobrodružstvo - v súčasnom kontexte detskej literatúry do istej miery zvláštnosťou. Nových detských básní totiž vzniká stále menej, pričom v knižniciach mamičky vyhľadávajú leporelá a knižky... Čítať viac

  • Leporelo
  • Slovenčina
5,99 €

5,71 €

-5 %
U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 3 – 4 dní

Dostupné v 7 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

David Walliams: Najhoršie príšery na svete. Slovart, 2024
Africké dobrodružstvo - Kolektív autorov, Családi könyvklub, 2019
5,71 €

Viac o knihe

Detská báseň - Africké dobrodružstvo - v súčasnom kontexte detskej literatúry do istej miery zvláštnosťou. Nových detských básní totiž vzniká stále menej, pričom v knižniciach mamičky vyhľadávajú leporelá a knižky, na ktorých vyrastali generácie detí.
Napínavý a tajomný výlet do Afriky je isto-iste lákavý, ale číhajú tu nástrahy – baobab čiže chlebovník a nenápadná čiara zvaná rovník. Stretneš tu zvieratá z džungle aj z Knihy džunglí, zistíš, okolo čoho sa svet točí, dozvieš sa, že nie všetko je zlato, čo sa blyští, že nie po diamantoch a rubínoch ti duša piští.
Po množstve nebezpečných zážitkov uvidíš znovu ten malý dom, a svoju rodnú krajinu nevymeníš už nikdy za inú. Naskutku vrátiš lietadlom, loďou vlakom, ku kamarátom a maminým buchtám s makom.
Dnes táto kniha definitívne uzrela svetlo sveta, jej autor László Barak, prekladateľ Ľubo Navrátil a ilustrátorka a grafička Zuzka Brliťová ju s úctou ponúkajú do vašej priazne.
Čítať viac
Počet strán
26
Väzba
leporelo
Rozmer
200×278 mm
Hmotnosť
274 g
Rok vydania
2019
Naše katalógové číslo
646043
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Családi könyvklub
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Chlap musí občas v živote aj prehrať, aby si potom vedel vychutnať víťazstvá. Bez prehier to v živote jednoducho nejde, len sa nimi netreba dať zlomiť.“

Riman - Dávid Winkler, 2018
Riman
Dávid Winkler