Bitcoin a iné kryptopeniaze budúcnosti
E-kniha

Dá sa Bitcoin považovať za spoľahlivú digitálnu menu? Ako sa Bitcoiny vytvárajú? Koľko ich je a bude? Kde sa dajú kúpiť a ako sa s nimi pracuje? Nejde o pyramídovú hru? Stane sa... Čítať viac

Vydavateľstvo
Grada, 2024
Počet strán
288

Dá sa Bitcoin považovať za spoľahlivú digitálnu menu? Ako sa Bitcoiny vytvárajú? Koľko ich je a bude? Kde sa dajú kúpiť a ako sa s nimi pracuje? Nejde o pyramídovú hru? Stane sa raz peniazmi budúcnosti?... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Slovenčina

16,14 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?
Ďalšie e-knižné vydania (2)
Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti - Dominik Stroukal, Jan Skalický, Grada, 2021
PDF EPUB MOBI
Čeština, 2021
Ihneď na stiahnutie

Bitcoin a jiné kryptopeníze budoucnosti - Dominik Stroukal, Jan Skalický, Grada, 2018
PDF EPUB MOBI
Čeština, 2018
Ihneď na stiahnutie

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Od začiatku koronavírusovej krízy vzniká rekordné množstvo peňazí. Dolárov aj eur. Ľudia tak čoraz viac hľadajú možné alternatívy. Môže sa tou alternatívou stať Bitcoin? Keď v roku 2015 bol Bitcoin vnímaný len ako zábava pre fanúšikov, v roku 2018 už o ňom minimálne počul takmer každý. V čase písania tejto knihy vstupuje Bitcoin do doby, kedy sa ukáže či má potenciál stať sa menou budúcnosti. Krízu prežil, ale čo ďalej?
Dá sa Bitcoin považovať za spoľahlivú digitálnu menu? Ako sa Bitcoiny vytvárajú? Koľko ich je a bude? Kde sa dajú kúpiť a ako sa s nimi pracuje? Nejde o pyramídovú hru? O bublinu? Stane sa raz peniazmi budúcnosti? A pokiaľ áno, ako si takú kryptomenu môže niekto kúpiť a bezpečne uchovať?
Táto kniha je plná odpovedí na tieto ako aj na množstvo ďalších otázok. Naučte sa prijímať a odosielať bitcoiny, ponorte sa do ich krátkej, ale bohatej histórie a preskúmajte budúce ekonomické dopady.
Nositeľ Nobelovej ceny za ekonómiu, Milton Friedman, v roku 1999 vyhlásil: „Myslím si, že v obmedzovaní úlohy štátu bude hrať jednu z hlavných úloh internet. Jedna z vecí, ktoré nám chýbajú, ale čoskoro sa objavia, sú spoľahlivé digitálne peniaze." Desať rokov potom bol spustený Bitcoin.
Čítať viac

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

8 hodnotení

8
0
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

Kamil
Neoverený nákup
2.1.2019
Skvělá kniha se základními informacemi o kryptoměnách. Zřejmě nejlepší na tohle téma od českého autora. Přečtete ji na jeden nádech. Vhodná pro všechny, kteří se zajímají nějakým způsobem o ekonomiku, byť ne právě o kryptoměny. Přeji pěkné čtení... Čítať viac

Vydavateľstvo Grada

Čítať viac

„V živote nejde o to ako prežiť búrku, ale ako tancovať v daždi.“

Rychle a nespoutaně - Kristy Bromberg, 2016
Rychle a nespoutaně
Kristy Bromberg