Jako tažní ptáci - Ema Šindelářová, Motto, 2023

11,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Jako tažní ptáci

Kdyby byla Bára pták, nejspíš by byla sokolem stěhovavým. Její neúnavná křídla jsou roztažená mezi dvěma hnízdy – tím rodným v Čechách a novým v Nizozemsku. Tam uletěla hledat... Čítať viac

Vek
18+
Vydavateľstvo
Motto, 2023
248 strán
3-4 hodiny čítania

Kdyby byla Bára pták, nejspíš by byla sokolem stěhovavým. Její neúnavná křídla jsou roztažená mezi dvěma hnízdy – tím rodným v Čechách a novým v Nizozemsku. Tam uletěla hledat svobodu, lásku a partnerské souznění... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština

11,99 €

Na objednávku
Dodanie môže trvať viac ako 30 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Harry Potter a Kameň mudrcov -

Viac o knihe

Otevřený vztahový román o ženě rozkročené mezi dvěma domovy

Kdyby byla Bára pták, nejspíš by byla sokolem stěhovavým. Její neúnavná křídla jsou roztažená mezi dvěma hnízdy – tím rodným v Čechách a novým v Nizozemsku. Tam uletěla hledat svobodu, lásku a partnerské souznění. Bára překonává složité vztahy s muži i kulturní rozdíly, stává se matkou a objevuje svá stará vnitřní zranění. Její svobodnou sokolí duši už několikrát sežehly nepovedené vztahy, ale po vzoru bájného fénixe se stále znovu rodí. Najde v sobě sílu protančit se k nové naději na lásku?
Čítať viac
Počet strán
248
Väzba
pevná väzba
Rozmer
115×185 mm
Hmotnosť
279 g
ISBN
9788026725039
Rok vydania
2023
Vekové odporúčanie
18+
Naše katalógové číslo
1964949
Štýl
romantický
Jazyk
čeština
Pôvod
Česko
Vydavateľstvo
Motto
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

1 hodnotenie

0
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

pred šiestimi dňami
Recenzia od knihomolske_recenzie
Viem, že na úvod je to také predstavovanie s postavami/dejom ale kapitoly sú podľa mňa dosť krátke a tým pádom mi príde príbeh trošku trhaný.

Postupne sa zoznamujeme s postavami. Je to oddychové čítanie, žiadne napätie netreba očakávať. Je to ako prechádzka životom hlavnej hrdinky.

Bára je dosť detinská, vzťahovačná a aj paranoidná. Občas mi to až bilo do očí. Ale zároveň sa mi páči, že v tejto knihe nie je emocionálna cenzúra. Autorka to napísala ako to naozaj človek občas máva. Aj keď je dospelý, občas sa dieťa prederie na povrch a dupne si. (Napriek tomu si však myslím, že Bára je až príliš emocionálna.)

Niekedy mi príde, že je dosť hlúpa, naivná. Pri niektorých mužoch jej mala svietiť výstražná žiarovka.

Páčili sa mi autorkine opisy. Píše vcelku pekne, opisuje pocity, aj vzťahy. Aj keď nie je to typický štýl písania, na aký som zvyknutá.

Knihu by som popísala asi tak, že je originálne napísaná. Ešte som sa nestretla s knihou, kde by nebola "citová cenzúra". Autorka píše takz ako to niekedy človek naozaj cíti, aj keď to nechce dať najavo. Každý v sebe máme kúsok dieťaťa, ktorý sa niekedy vynorí a ovládne situáciu.

Čo mi vadilo, že autorka skákala od jednej veci k druhej. Osobne sa mi lepšie číta, keď sa dej vyvíja postupne a pomedzi sú flashbacky, ale v tejto knihe to ide od jedného chlapa k druhému, potom zrazu návrat do prítomnosti. To ma trochu miatlo, ale aj tak sa mi kniha páčilo a vcelku sa dobre čítala.

Koniec ma trochu zmiatol. Prišiel mi otvorený a mala som k nemu pár otázok, ktoré zostanú nezodpovedané.

Napriek pár veciam, ktoré sa mi nepáčili, kniha ako taká má svoje čaro. Aj keď nie je písaná štýlom, na aký som zvyknutá, páčila sa mi. Čítala som ju naozaj s radosťou a určite by som si rada prečítala aj iné knihy od autorky.
Čítať viac

Vydavateľstvo Motto

Čítať viac

„Úlomky roztrieštenej ľudskosti boli natoľko bežné, že ich človek rýchlo vypustil z hlavy. “

Smrtiaca biela - Robert Galbraith, J.K. Rowling, 2019
Smrtiaca biela
Robert Galbraith, J.K. Rowling