Koláž – Artistic patch – Krajina víl, Djeco, 2019

13,45 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Koláž – Artistic patch – Krajina víl, Djeco, 2019
Koláž – Artistic patch – Krajina víl, Djeco, 2019

Koláž – Artistic patch – Krajina víl

    Ozdobné lepky z kolekcie Artistic patch sú niečo medzi pečiatkou a samolepkou. Vytvoríš ich nasledovne: lepidlový obrázok položíš na podklad, pritlačíš a stiahneš ochrannú... Čítať viac

    Vek
    6-10
    Výrobca
    Djeco, 2019

    Ozdobné lepky z kolekcie Artistic patch sú niečo medzi pečiatkou a samolepkou. Vytvoríš ich nasledovne: lepidlový obrázok položíš na podklad, pritlačíš a stiahneš ochrannú vrstvu. Potom naň položíš farebný hárok, a tiež pritlačíš, aby sa... Čítať viac

    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Harry Potter a Kameň mudrcov -

    Viac o produkte

    Ozdobné lepky z kolekcie Artistic patch sú niečo medzi pečiatkou a samolepkou. Vytvoríš ich nasledovne: lepidlový obrázok položíš na podklad, pritlačíš a stiahneš ochrannú vrstvu. Potom naň položíš farebný hárok, a tiež pritlačíš, aby sa farba s trblietkovým leskom obtlačila na lepidlový podklad. Hotovo, máš lepku detailnú ako pečiatka a lepiacu sa ako samolepka! Hárky s lepidlovými obrázkami sú perforované, jednotlivé obrázky z nich môžeš vytrhnúť, a teda nemusíš nič vystrihovať. V ilustrovanej obálke je priehradka na hárky s lepidlovými obrázkami a priehradka na farebné hárky – obálka slúži ako puzdro na uschovanie hárkov. Sada obsahuje aj 12 obrázkových kartičiek, ktoré sú určené na dotvorenie lepkami a tematicky ladia s jednotlivými motívmi lepiek. Svoje koláže na tému „krajina víl“ si môžeš vystaviť alebo podarovať. Lepkami si môžeš skrášliť napríklad aj zošity!
    Obsah: 8 hárkov lepidlových obrázkov, 8 farebných hárkov (trblietkový lesk), 12 ilustrovaných kartičiek na dotvorenie (4 obrázky x 3 ks)
    Odporúčaný vek: 6 – 10 rokov
    Rozmery obrázkov: 16 x 14 cm
    Rozmery balenia: 15,5 x 18,5 x 3 cm
    Čítať viac
    ISBN
    DJ09464
    Rok vydania
    2019
    Edícia
    Artistic
    Vekové odporúčanie
    6-10
    Naše katalógové číslo
    685355
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil produkt vám?

    „Some infinities are bigger than other infinities.“