Dôstojný život pre všetkých - Ivan Gašparovič, Matica slovenská, 2009

8,73 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Dôstojný život pre všetkých - Ivan Gašparovič, Matica slovenská, 2009
Dôstojný život pre všetkých - Ivan Gašparovič, Matica slovenská, 2009

Dôstojný život pre všetkých

Ubehlo už pár rokov od chvíle, keď Ivan Gašparovič vyriekol svoje prezidentské krédo: Myslím národne, cítim sociálne. Táto publikácia z pera prezidenta Slovenskej republiky... Čítať viac

Vydavateľstvo
Matica slovenská, 2009
88 strán
1-2 hodiny čítania

Ubehlo už pár rokov od chvíle, keď Ivan Gašparovič vyriekol svoje prezidentské krédo: Myslím národne, cítim sociálne. Táto publikácia z pera prezidenta Slovenskej republiky Ivana Gašparoviča sa zaoberá témami, ktoré ho sústavne znepokojujú... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
8,95 €

8,73 €

-2 %
U dodávateľa 1 ks
Posielame do 1 – 5 dní

Dostupné v 6 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024
Dôstojný život pre všetkých - Ivan Gašparovič, Matica slovenská, 2009
8,73 €

Viac o knihe

Ubehlo už pár rokov od chvíle, keď Ivan Gašparovič vyriekol svoje prezidentské krédo: Myslím národne, cítim sociálne. Táto publikácia z pera prezidenta Slovenskej republiky Ivana Gašparoviča sa zaoberá témami, ktoré ho sústavne znepokojujú, o ktorých rozmýšľa, lebo sa s nimi stretol v podobe vyslovených otázok pri svojich stretnutiach s mládežou, študentmi. Často nie je jednoduché na niektoré odpovedať, niekedy sa odpovedať ani nedá.

Z tohto dôvodu sa prezident pridŕžal najmä základných podnetov a otázok, ktoré nastoľovali občania v konkrétnom čase a na konkrétnom mieste. Ako keby nechal v sebe tieto podnety dozrievať a hľadal na ne odpovede aj pri stretnutí s odborníkmi z jednotlivých oblastí. Predlžoval tak neviditeľnú niť zo živých diskusií s občanmi a vracal sa po diskusii s odborníkmi k vlastným odpovediam. Takáto metóda akejsi permanentne prebiehajúcej diskusie o konkrétnych témach prináša okrem poznania aj niečo oveľa podstatnejšie: cestu hľadania, spôsob poznávania, náznaky možných východísk z nastolených tém a problémov. Rovnako v rovine každodenného občianskeho života, ako aj v rovine vysokej politiky.
Čítať viac
Počet strán
88
Väzba
pevná väzba
Rozmer
135×220 mm
Hmotnosť
343 g
ISBN
9788081150005
Rok vydania
2009
Naše katalógové číslo
66455
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Matica slovenská
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Nie je podstatné, akí sme odolní voči cudzej sile. Dôležité je, akí sme silní voči vlastnej slabosti.“

Tam Tam Tri - Boris Filan, 1999
Tam Tam Tri
Boris Filan