Stromáčik pre najmenších - JESEŇ, Strom života, 2021

3,62 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Stromáčik pre najmenších - JESEŇ

    Tvorivý zošit na rozvoj osobnosti pre deti už od 2 rokov... Čítať viac

    Séria
    Stromáčik
    Vek
    3+
    Výrobca
    Strom života, 2021

    Tvorivý zošit na rozvoj osobnosti pre deti už od 2 rokov... Čítať viac

    3,62 €

    Vydavateľom odporúčaná cena: 3,80 €
    Na sklade 1 ks
    Posielame ihneď

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Kým zomrie posledný diabol - Richard Osman, Slovart, 2024
    Stromáčik pre najmenších - JESEŇ, Strom života, 2021
    3,62 €

    Viac o produkte

    Tvorivý zošit Stromáčik pre najmenších je zameraný na environmentálnu výchovu, ktorý prebúdza v deťoch chuť bádať a spoznávať svet okolo seba. Určený je pre deti vo veku 2 až 5 rokov. Rodičom a pedagógom poskytuje tipy na rôzne outdoorové či zážitkové aktivity, pričom každá rubrika je priradená k nasledovným zručnostiam a schopnostiam, ktoré u detí rozvíja: matematicko-logické, umelecko-kreatívne, pohybové, komunikačné, vedecko-technické, sociálno-emočné kompetencie, ďalej grafomotoriku, kritické myslenie, postreh a pamäť.

    Zošiť vychádza v plnofarebnom formáte A4, v rozsahu 20 strán bez reklám. Všetky obrázky a texty sú originálnym autorským dielom slovenských odborníkov a umelcov. Vytlačený je na 100% recyklovanom papieri, ktorého výroba je CO2 neutrálna, nepoužívajú sa pri nej optické zjasňovače a bielenie chlórom. Použitý papier sa hrdí nasledovnými environmentálnymi značkami: EU Ecolabel, FSC, Der Blaue Engel a Nordic Ecolabel.

    Obsah jesenného čísla: Ilustrovaná rozprávka v štýle japonskej divadelnej techniky kamishibai s názvom Nový domov vás vtiahne priamo do napínavého príbehu. Okrem toho v zošite nájdete množstvo zaujímavých aktivít a hier súvisiacich s prichádzajúcou jeseňou. Tentoraz vám predstavíme kunu lesnú. Spolu budeme spoznávať chvostíky a navliekať drobný prírodný materiál, vyrobíme slivkový lekvár i chutné perky. Precvičíme si geometrické tvary a dozviete sa, čím sa živia naše lesné zvieratá. Spoločne s nami si môžete vyrobiť domček na prezimovanie ježka, zabavíme sa pri hľadaní rozdielov, riešení bludiska, cvičení, hľadačke spy game či vyfarbovačke. Súčasťou obsahu je aj jesenná básnička a veršované hádanky. "
    Čítať viac
    Počet strán
    20
    Väzba
    brožovaná väzba
    Rozmer
    210×297 mm
    Jazyk
    slovenčina
    ISBN
    978-80-88688-89
    Rok vydania
    2021
    Vekové odporúčanie
    3+
    Naše katalógové číslo
    1594947
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčil produkt vám?

    „Všetko, čo sa stane, sa stane. Všetko, čo pritom, ako sa stane, spôsobí, aby sa stalo niečo iné, spôsobí, aby sa stalo niečo iné. Všetko, čo pritom, ako sa stane, spôsobí, aby sa stalo znova, sa znova stane. Nemusí sa to však stať presne v tomto poradí.“