Backstage Talks 4 - kolektív autorov, Milk Studio

12,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Backstage Talks 4 - kolektív autorov, Milk Studio
Backstage Talks 4 - kolektív autorov, Milk Studio

Backstage Talks 4

  • Autorský kolektív

Backstage Talks je nezávislý časopis o dizajne a biznise plný úprimných rozhovorov so svetovými kreatívcami, stratégmi aj teoretikmi. Keďže vychádza len raz za rok, je stvorený... Čítať viac

4. diel série
Backstage Talks
Výrobca
Milk Studio

Backstage Talks je nezávislý časopis o dizajne a biznise plný úprimných rozhovorov so svetovými kreatívcami, stratégmi aj teoretikmi. Keďže vychádza len raz za rok, je stvorený na to, aby sa mohol čítať pomaly, zostal dlhodobo... Čítať viac

Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

Naši škriatkovia odporúčajú

Duna: Časť druhá - Magicbox, 2024

Viac o produkte

Backstage Talks je nezávislý časopis o dizajne a biznise plný úprimných rozhovorov so svetovými kreatívcami, stratégmi aj teoretikmi. Keďže vychádza len raz za rok, je stvorený na to, aby sa mohol čítať pomaly, zostal dlhodobo relevantný a priniesol čitateľom hodnotné myšlienky a tipy kedykoľvek naň siahnu. Nemal by chýbať v poličke žiadneho kreatívneho lídra, dizajnéra, marketéra, manažéra, ani fanúšika dizajnu.

Každý by si mal prečítať náš rozhovor so stratégom Basecampu Ryanom Singerom a naučiť sa, ako nebyť hlúpy a pýtať sa správne otázky. V tomto čísle nám Aaron Draplin prezradil, ako delí svojho času medzi svoje projekty, klientov a pomoc iným. Wade & Leta odhaľujú, aké to mať úprimný a úplne priamy vzťah ako partneri v práci aj v živote. Eike König hovorí o spoločenskej zodpovednosti dizajnéra a vysvetľuje, prečo sa rozhodol, že nikdy nezbohatne. Nájdete v ňom aj 10 ďalších skvelých rozhovorov aj kratšie vstupy od úspešných kreatívcov z celého sveta!
Čítať viac
Počet strán
165
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
195×270 mm
Jazyk
angličtina
ISBN
9788097262723
Naše katalógové číslo
877491
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčil produkt vám?

„Vždy sa treba uchýliť k slovám, aby sme zabránili tichu rozprávať príliš hlasno.“

Šarkany - Romain Gary, 2021
Šarkany
Romain Gary