Trading je byznys - Joe Ross, Czechwealth, 2006

48,40 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Trading je byznys

Tato kniha je českým překladem knihy Joe Rosse -Trading is a busines, ta je právem považována za jednu z nejlepších, které kdy Joe Ross napsal... Čítať viac

Vydavateľstvo
Czechwealth, 2006
Počet strán
340

Tato kniha je českým překladem knihy Joe Rosse -Trading is a busines, ta je právem považována za jednu z nejlepších, které kdy Joe Ross napsal... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Čeština
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Ďalšie knižné vydania
Trading je byznys - Joe Ross, , 2014
Kniha
Čeština, 2014
Vypredané

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024

Viac o knihe

Tato kniha je českým překladem knihy Joe Rosse -Trading is a busines, ta je právem považována za jednu z nejlepších, které kdy Joe Ross napsal.

Pokud jste si někdy chtěli přečíst knihu, která vás bude jako tradera neustále vyzývat ke zlepšení, vybrali jste si správně. Kniha Trading je byznys měla a má významný vliv na životy mnoha aspirujících i profesionálních traderů na finančních trzích. Naučíte se, jak realizovat svůj vlastní tradingový byznys jako profesionální manažer. Správný management je pro úspěch při tradingu zásadní. Seznámíte se s omyly, které tolik traderů mylně považuje za úžasné pravdy.

V knize vám dále Joe Ross představí detaily risk managementu, money managementu, trade managementu a osobního managementu. Ukáže vám slabé psychologické stránky, které vás vedou k přehnanému obchodování, nedostatečnému obchodování, neschopnosti „zmáčknou spoušť” a vstoupit do obchodu nebo ke snaze zůstávat v obchodech příliš dlouho a sledovat, jak se vaše zisky mění ve ztráty. Představí vám koncepty a metody, které při vstupu do světa obchodování používá jen velmi málo traderů.
Zároveň vám ukáže, co máte dělat, jakmile jste vstoupili do obchodu.

Joe říká: „Do obchodu umí vstoupit každý. Problémem je, jak z něj vystoupit bez ztráty.” Pokud to chcete vědět, najdete to v knize, která přímo demonstruje, jak to dělat správně.

Trading je byznys je kniha, ve které Joe poprvé odhalil koncepty shodných congestions, téměř magických grafových formací, které vám umožní vstupovat do obchodů ještě před tím, než si většina ostatních traderů vůbec uvědomí, co se děje.

Kniha Trading je byznys vám také představí dva Joeovy oblíbené manažerské nástroje: Life Index a ekvitní křivku. Joe těmto dvěma nástrojům přisuzuje schopnost pomoci vám při udržování vaší vnitřní disciplíny.

Pokud jste si vybrali trading jako svou vytouženou životní kariéru, je nezbytné, abyste si tuto knihu přečetli. Joe sám říká: „Trading je byznys je nejdůležitější ze všech knih, které jsem kdy napsal.”

Poznámka: Z dôvodu chybnej tlače môže vo vydaní chýbať strana 14 a 15. Môžete si ich pozrieť na našej stránke v náhľade, alebo budú priložené k titulu ako errata. Vydavateľ sa za spôsobené problémy ospravedlňuje.
Čítať viac
Počet strán
340
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
205×285 mm
Hmotnosť
810 g
ISBN
55169
Rok vydania
2006
Naše katalógové číslo
55169
Jazyk
čeština
Vydavateľstvo
Czechwealth
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,7 / 5

16 hodnotení

14
1
0
0
1

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Miroslav Michalek
Overený nákup
16.11.2021
Trading je biznis
Skvelá vec a zároveň skvelý servis kolektívu Martinus! Vlastne, ako vždy. Keď niečo potrebujem a hľadám, tak len tu. Ešte nesklamali. Čítať viac
Kamil
Neoverený nákup
27.12.2020
Inšpiratívna kniha
Výborná kniha. Netradičný pohľad na trading nielen z pohľadu čísiel, ale aj o filozofii obchodovania. Odporúčam. Čítať viac
Neoverený nákup
4.6.2013
Odporúčam!!!
Najlepšia kniha o tradingu akú som doteraz prečítal. Joe Ross vám ukáže aká je pravda pri obchodovaní futures na trhoch . Po prečítaní knihy bude o 100 % lepši trader a vaše myslenie sa k trhom obratí o 360 stupnov :) (samozrejme k lepšiemu). Čítať viac
Hnidopich
Neoverený nákup
23.6.2016
Názor čitateľa
Ja len, ze ak sa obrati o 360 stupnov, tak bude znova tam, kde bolo :D Čítať viac
Juraj
Neoverený nákup
31.12.2010
Najlepsia kniha o tradingu
Je to najlepsia kniha o tradingu aku som doteraz cital a kazdemu obchodnikovi ju vrelo odporucam. Ako dalsie knihy odporucam disciplinovany trader a trading in the zone od Marka Douglasa. Čítať viac
VISO
Neoverený nákup
13.7.2010
preco system nemusi fungovat
Myslim ze Ross opisal dost jasne kde su vlastne problemy ludi ktori mozno aj nasleduju nejaky system disciplinovane no predsa su stratovy. V podstate som v minulosti casto cital ako dolezite je drzat sa strategie ale ked som si to ako programator naprogramoval tak som zvacsa zistil ze disciplinovany obchodnik by bol stratovy. Chce to jednoducho viac nez strategiu a co presne by to malo byt je myslim dobre opisane v tejto knihe.

Mozem teda tuto knihu dalej odporucit, iba mi je luto ze za taku cenu to ma dost zlu vazbu. Jednoducho sa mi to zacalo trochu rozpadat co by sa nemalo stavat a uz vobec nie za tu cenu.
Čítať viac

„Ale práve ten slabý musí­ vedieť byť silný a odí­sť, keď ten silný je prí­liš slabý na to, aby mohol tomu silnému ublí­žiť.“