V Pasti - Jan Březina, Martin Hrabálek, Michal Požárek, Mindok, 2019

24,71 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

V Pasti

Trapwords je tímová párty hra so slovami v atraktivnom fantasy prostredí. Každý tím predstavuje skupinku dobrodruhov, ktorá sa snaží prejsť podzemím, dostať sa k príšere a... Čítať viac

Vek
8+
Výrobca
Mindok, 2019

Trapwords je tímová párty hra so slovami v atraktivnom fantasy prostredí. Každý tím predstavuje skupinku dobrodruhov, ktorá sa snaží prejsť podzemím, dostať sa k príšere a poraziť ju skôr ako druhý tím... Čítať viac

  • Hra
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

Naši škriatkovia odporúčajú

Efekt očakávania - David Robson, Grada, 2024

Viac o produkte

Trapwords je tímová párty hra so slovami v atraktivnom fantasy prostredí. Každý tím predstavuje skupinku dobrodruhov, ktorá sa snaží prejsť podzemím, dostať sa k príšere a poraziť ju skôr ako druhý tím.

V každom kole sa vždy jeden hráč z tímu snaží ostatným hráčom vo svojom tíme napovedať skryté slovo. Slovo môže ľubovolne slovne popisovať, ale musí si dať pozor. Tím protivníkov skryté slovo pozná a nastražil ne toto slovo niekoľko „pascí“ - slov, ktoré si myslí, že napovedač počas napovedania použije. Tieto slová ale napovedač nepozná! A všetko musí ešte stihnúť v časovom limite. Potom to isté vykoná druhý tím. Pokiaľ je nápoveda úspešná, tím sa posúva hlbšie do podzemia a ich protivníci im budú klásť viac pascí. Po ceste môžu naraziť na kliatby, ktoré hádanie ešte okorenia ďalšími výzvami (napr. pri Potope musíte napovedať na jeden nádych, pri Temnote musí mať celý tím zavreté oči) a na konci podzemia čaká jedna z piatich príšer s unikátnymi vlastnosťami. Zvládnete sa vyhnúť všetkým nastraženým pasciam keď neviete, aké slová nemáte hovoriť?

Odporúčaný vek: 8 rokov
Dĺžka hry: 30-45 min.
Počet hráčov: 4-8 hráčov
Čítať viac
Rozmery krabice
160×230 mm
Hmotnosť
624 g
Katalógové číslo výrobcu
9269
Vekové odporúčanie
8+
Naše katalógové číslo
661813
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila hra vám?

Vydavateľstvo Mindok

Čítať viac

„Napokon, ak sa sústredenie meria minútami a disciplína hodinami, jednotkou nezlomnosti musí byť rok.“

Džentlmen v Moskve - Amor Towles, 2018
Džentlmen v Moskve
Amor Towles