Jednota - Chiara Lubichová, Nové mesto, 2016

6,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Jednota - Chiara Lubichová, Nové mesto, 2016
Jednota - Chiara Lubichová, Nové mesto, 2016

Jednota

Jednota – túžba a sen pre súčasný svet, ktorý ju tak veľmi potrebuje, aj keď zakúsil dramatické dôsledky možných chybných interpretácií tohto slova. Slovo milosti pre kresťanov,... Čítať viac

Vydavateľstvo
Nové mesto, 2016
Počet strán
126

Jednota – túžba a sen pre súčasný svet, ktorý ju tak veľmi potrebuje, aj keď zakúsil dramatické dôsledky možných chybných interpretácií tohto slova. Slovo milosti pre kresťanov, keďže... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

6,00 €

U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 2 – 3 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Putovné kino pána Saita - Annette Bjergfeldt, Premedia, 2024

Viac o knihe

Jednota – túžba a sen pre súčasný svet, ktorý ju tak veľmi potrebuje, aj keď zakúsil dramatické dôsledky možných chybných interpretácií tohto slova. Slovo milosti pre kresťanov, keďže je zhrnutím dejín ľudstva s Bohom a jeho zámeru, „aby zhromaždil vedno rozptýlené Božie deti“ (Jn 11, 52), ako i pre cirkvi, ktoré po stáročiach zápasov nanovo objavili túžbu po návrate do čias, v ktorých boli „jedno srdce a jedna duša“. Slovo horlivosti pre mnohých ľudí dobrej vôle, ktorí túžia prekonať rozkoly a konflikty, čo sužujú náš svet.

Jednota je aj slovo, ktoré samotné definuje charizmu Chiary Lubichovej, podľa ktorej „kto nasmeruje vlastný život na jednotu, zasiahol srdce Boha“. Bohatá na odtienky sa prejavuje aj v snahe nachádzať príležitosti a spôsoby dialógu v rôznych oblastiach a mať pred sebou horizont univerzálneho bratstva a zjednoteného sveta.

Zostavil Donato Falmi a Florence Gilletová

Čítať viac
Počet strán
126
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
132×222 mm
Hmotnosť
167 g
Rok vydania
2016
Naše katalógové číslo
1915959
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Nové mesto
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo Nové mesto

Čítať viac

„Nech sú naše duše z čohokoľvek, tvoja a moja sú jedno.“

After 2: Sľub - Anna Todd, 2015
After 2: Sľub
Anna Todd