MS vo futbale 2022 - Mojmír Staško, ŠportPress, 2023

18,96 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
MS vo futbale 2022 - Mojmír Staško, ŠportPress, 2023
MS vo futbale 2022 - Mojmír Staško, ŠportPress, 2023

MS vo futbale 2022

Aj vás či niekoho z vašich blízkych očarili futbalové majstrovstvá sveta v Katare? Ak áno, mali by ste zbystriť pozornosť. Vydavateľstvo ŠPORT PRESS prichádza s ďalšou... Čítať viac

Vydavateľstvo
ŠportPress, 2023
Počet strán
128

Aj vás či niekoho z vašich blízkych očarili futbalové majstrovstvá sveta v Katare? Ak áno, mali by ste zbystriť pozornosť. Vydavateľstvo ŠPORT PRESS prichádza s ďalšou publikáciou zo sveta futbalu.... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024

Viac o knihe

Aj vás či niekoho z vašich blízkych očarili futbalové majstrovstvá sveta v Katare? Ak áno, mali by ste zbystriť pozornosť. Vydavateľstvo ŠPORT PRESS prichádza s ďalšou publikáciou zo sveta futbalu. Je v nej zachytené všetko podstatné z diania v kvalifikácii na MS 2022 i na samotnom šampionáte.
Štýlom i spôsobom zostavenia nadväzuje na predchádzajúce knihy z európskych či svetových šampionátov, ktoré sa medzi čitateľmi tešia obľube a dotvára už slušnú sériu kníh z osvedčenej produkcie vydavateľstva.
Publikácia, ktorej autorom je Mojmír Staško, na 128 stranách zachytáva každý zápas záverečného turnaja a zásadné momenty z MS 2022 - senzačné vypadnutia favoritov v skupinovej fáze, ďalší pochod Chorvátov, prekvapenie v podobe Maroka, precitnutie a potom výdych Argentínčanov, Neymarove slzy, Ronaldove sklamanie, jazdu Francúzov, nové rekordy... Nad všetkými však čnie príbeh Lionela Messiho i so zlatým koncom.
Kniha zachytáva fakty, udalosti i kuriózne situácie a má bohatý výsledkový sumár. Jej silnou stránkou je dosledovanie udalostí ešte po MS, akými boli, zmeny trénerov, ukončenie reprezentačných kariér, ale i smutné odchody nekorunovaného kráľa futbalu Pelého a rekordéra v počte gólov na jedných MS Justa Fontaina. Neobišla však ani malé závany atmosféry MS ešte pred šampionátom v podobe senzačného merania síl Domaniže s Katarom či bratislavského zápasu Uruguaja s Kanadou. Súčasťou publikácie je bohatá štatistická časť, ktorá sa venuje šampionátu, ale i histórii MS.
Čítať viac
Počet strán
128
Väzba
pevná väzba
Rozmer
215×303 mm
Hmotnosť
831 g
ISBN
9788085742602
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1910301
Vydanie
1
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
ŠportPress
Pre koho
pre mužov
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Vladimíra
Neoverený nákup
2.5.2023
Knihu som darovala ako darček môjmu manželovi, ktorý číta športové knihy a veľmi sa mu páči spracovanie športových udalostí od tohto autora Čítať viac

„Na jeho očiach je niečo zvláštne - dokážete sa do nich zamotať ako do pavučiny.“

Road trip - Beth O'Leary, 2022
Road trip
Beth O'Leary