Očima kondora - Robert B. Haas, Sanoma Magazines Praha, 2007

28,57 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Očima kondora - Robert B. Haas, Sanoma Magazines Praha, 2007
Čítaná
Očima kondora - Robert B. Haas, Sanoma Magazines Praha, 2007

Očima kondora
Čítaná

Letecký portrét Latinské ameriky

Pozoruhodný pohled na Latinskou Ameriku z ptačí perspektivy. Tato nová fotografická kniha zve čtenáře na palubu soukromého letadla k rozhovoru s proslulým fotografem, aby se... Čítať viac

Vydavateľstvo
Sanoma Magazines Praha, 2007
Počet strán
232

Pozoruhodný pohled na Latinskou Ameriku z ptačí perspektivy. Tato nová fotografická kniha zve čtenáře na palubu soukromého letadla k rozhovoru s proslulým fotografem, aby se seznámil s touto rozmanitou oblastí... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Mierne opotrebovaná
  • Čeština
43,95 €

28,57 €

-35 %
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Červená, biela a kráľovská modrá - Casey McQuiston, YOLi, 2024
Očima kondora - Robert B. Haas, Sanoma Magazines Praha, 2007
28,57 €

Viac o knihe

Pozoruhodný pohled na Latinskou Ameriku z ptačí perspektivy.
Tato nová fotografická kniha zve čtenáře na palubu soukromého letadla k rozhovoru s proslulým fotografem, aby se seznámil s touto rozmanitou oblastí. Fotograf Robert B. Haas zachycuje vznešenost Amazonky, nestálost jedinečných forem života v Patagonii i neuvěřitelnou různost nedotčené krajiny. Letecké snímky umožňují navštívit místa, která jsou kvůli neschůdnému terénu jinak nedostupná. Robert Haas fotografoval ve čtrnácti zemích a létal nad 80 % území Latinské Ameriky.
Fotografie jsou vytištěny na dvojstranách, takže divák může plně ocenit abstraktní atmosféru snímků. Při velkorysém pohledu z ptačí perspektivy snadno zpozorujeme dalekosáhlé změny životního prostředí, zatímco jednotlivé lidské stopy jsou nepatrné nebo přímo neviditelné.
Kniha je uspořádána do tematických celků, mezi něž patří krajina, člověk a jeho vliv, život v přírodě a starověké památky. Výstižné eseje, které napsal Robert Haas v době, kdy žil v některých z fotografovaných zemích, rozvíjejí témata důležitá pro pochopení Latinské Ameriky.
Robert Haas fotografoval tyto země: Argentinu, Bolívii, Brazílii, Chile, Ekvádor, Kolumbii, Paraguay, Peru, Venezuelu, Belize, Kostariku, Guatemalu, Panamu a Mexiko. Knihu doplňuje celostránková mapa Latinské Ameriky se zvýrazněnými zeměmi a místy, odkud pocházejí fotografie.
Kniha navazuje na publikaci Očima bohů – Jaká je Afrika shora, jejímž autorem je také fotograf Robert B. Haas.
Čítať viac
Počet strán
232
Väzba
pevná väzba
Rozmer
283×392 mm
Hmotnosť
2287 g
Rok vydania
2007
Naše katalógové číslo
1616091
Jazyk
čeština
Vydavateľstvo
Sanoma Magazines Praha
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Vždy, keď niekto umrie, starostlivo vygravírujú do náhrobku jeho dátum narodenia a smrti. Ale vlastne to jediné, čo sa skutočne ráta, je tá malá pomlčka medzi rokmi.“

Kodanská pieseň piesní - Annette Bjergfeldt, 2021
Kodanská pieseň piesní
Annette Bjergfeldt