Nebeská letka - Brandon Sanderson, Janci Patterson, Talpress, 2023

26,36 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Nebeská letka - Brandon Sanderson, Janci Patterson, Talpress, 2023
Nebeská letka - Brandon Sanderson, Janci Patterson, Talpress, 2023

Nebeská letka

Kolekce tří novel

SLUNEČNÍ VÝSPA Zatímco se Spensa přesunula na svou výpravu do území nikoho, její přátelé z Nebeské letky brání Detritus z plošiny Rozkvět proti přesile útočníků, kterou... Čítať viac

Vydavateľstvo
Talpress, 2023
Počet strán
560

SLUNEČNÍ VÝSPA Zatímco se Spensa přesunula na svou výpravu do území nikoho, její přátelé z Nebeské letky brání Detritus z plošiny Rozkvět proti přesile útočníků, kterou vyslala Nejvyšší instance. Jejich jediná šance... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Čeština
27,45 €

26,36 €

-4 %
U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 4 – 5 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024
Nebeská letka - Brandon Sanderson, Janci Patterson, Talpress, 2023
26,36 €

Viac o knihe

SLUNEČNÍ VÝSPA

Zatímco se Spensa přesunula na svou výpravu do území nikoho, její přátelé z Nebeské letky brání Detritus z plošiny Rozkvět proti přesile útočníků, kterou vyslala Nejvyšší instance. Jejich jediná šance na záchranu je získat hyperpohon, a aby uspěli, musí využít jediného cytonika, který zde zůstal, Jorgena. A získat si důvěru slimáků, což je úkol pro empatickou FM.

NOVÝ ÚSVIT

Nebeská letka se vydává na pomoc Alanik na Nový úsvit, kterým zmítá spor mezi dvěma politickými frakcemi. Nejvyšší instance chce vytvořit z planety UrDailů závislou kolonii, ale díky nově objeveným schopnostem taynixů, Jorgenovým cytonickým dovednostem i Šmodrchově důmyslu se však lidé v čele s Alanik Stanou pro Nejvyšší instanci rovnocenným soupeřem.

NEKONEČNÝ BŘEH

Obranné síly Vzdorovitých zachytí signál z planety kitsenů. Výprava přivádí Nebeskou letku nejen na stopu zmizelého Cobba, ale i k záhadnému portálu do území nikoho. Vyslanci Detritu mají šanci na uzavření další galaktické aliance pro boj s Nejvyšší instancí. Proti technicky zdatnému nepříteli je však možné uspět jen se špičkovými cytonickými schopnostmi.
Čítať viac
Počet strán
560
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
132×202 mm
Hmotnosť
420 g
ISBN
9788071978251
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1904997
Štýl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Talpress
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

27.12.2023
Povinné čítanie v rámci série Skyward
Nebeská letka je označovaná ako doplnok série, avšak v jednotlivých novelách sa toho toľko udeje, že si neviem predstaviť vrhnúť sa na posledný diel série - Defiant - bez čítania noviel. Dozvedáme sa viac o tom ako fungujú hyperpohony a ako sa ich naučí OSV využívať. Prehlbujú sa nám tu príbehy a motivácie obľúbených charakterov - Jorgena a FM. Príbeh Alanik predstavil zaujímavú mimozemšťanku aj s jej svetom a bavil ma rovnako, keďže tu Sandersonova predstavivosť hrala ostošesť.

Rozhodne novely obsahujú veľmi veľa informácií z obdobia, kedy čitateľ vedel iba to, čo sa odohráva so Spensou.

Ak ste milovali najviac prvý diel a jednotlivých členov letky, túto knihu budete milovať. Som zvedavá, ako Sanderson zakončí celú sériu a prepojí intergalaktické dianie, cytoniku a zároveň osud Detritu.

Jednoznačne je táto kniha úžasná, nenudí, prenesie vás späť do akčných bitiek, predstaví nové územia, prehĺbi poznanie cytoniky a vnútornej politiky a celkovo odhalí viac zo života troch hrdinov. Nechýba ani love story, čo v tejto sérii bolo osviežujúcim prvkom.
Čítať viac

„Neopúšťať planétu Zem je ako byť stroskotancom na pustom ostrove a nepokúšať sa odtiaľ uniknúť.“