Stephanie a letný srdiečkový box, LEGO, 2019

7,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Stephanie a letný srdiečkový box

    Sleduj si jedným očkom cenu, keď budeš strieľať do plechoviek v zóne atrakcií na móle so súpravou LEGO® Friends 41386 Stephanie a letný srdiečkový box. LEGO škatuľka v tvare... Čítať viac

    Séria
    LEGO Friends
    Vek
    6+
    Výrobca
    LEGO, 2019

    Sleduj si jedným očkom cenu, keď budeš strieľať do plechoviek v zóne atrakcií na móle so súpravou LEGO® Friends 41386 Stephanie a letný srdiečkový box. LEGO škatuľka v tvare srdca je ozdobená s doštičkou s menom Stephanie v dizajne plážového uteráka. Čítať viac

    • Lego
    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Blur: Parklife (RSD 2024 Zoetrope Picture) LP - Hudobné albumy, 2024

    Viac o produkte

    Sleduj si jedným očkom cenu, keď budeš strieľať do plechoviek v zóne atrakcií na móle so súpravou LEGO® Friends 41386 Stephanie a letný srdiečkový box. LEGO škatuľka v tvare srdca je ozdobená s doštičkou s menom Stephanie v dizajne plážového uteráka. Vaši fanúšikovia edície Friends môžu pripevniť Stephanie k vrchnáku LEGO škatuľky, aby mohla presne zamieriť na cieľ, keď bude strieľať na strelnici. Vnútri škatuľky je podstavec s modrými doštičkami, ktorý vyzerá ako more. Vaše dieťa tak môže pomôcť Stephanie ponoriť sa po vzrušujúcom zážitku v lunaparku hlboko do vody vo veľkom štýle. Potom si deti môžu zabaliť predmety do škatuľky a bezpečne ju zavrieť vrchnákom pre zábavu v zábavnom parku aj na cestách. Táto škatuľka v tvare srdca obsahuje zrozumiteľný návod a súčasťou je aj minibábika Stephanie.
    • LEGO® srdiečkový box obsahuje minibábiku Stephanie.
    • Obsahuje zostaviteľnú úložnú škatuľku v tvare srdca v Stephaniiných farbách, dekorovanú doštičku s menom a tiež stánok s funkciou padania plechovky a vodnej pištole s vystreľovacou funkciou.
    • LEGO® Friends doplnkové prvky v tejto súprave zahŕňajú balón v tvare psíka.
    • Deti si môžu dať všetky veci dovnútra roztomilého LEGO srdiečkového boxu. Vezmi si ho so sebou na cesty a máš postarané o zábavu!
    • Stavebnice z edície LEGO® Friends podnecujú pri hre predstavivosť a podporujú nápadité a zábavné stavanie.
    • Deti si môžu vyskladať štýlový LEGO® srdiečkový box zo súprav 41384 Andrea a letný srdiečkový box, 41385 Emma a letný srdiečkový box, 41387 Olivia a letný srdiečkový box a 41388 Mia a letný srdiečkový box.
    • Táto stavebnicová súprava je súčasťou sveta LEGO® Friends, v ktorom žijú každodenní hrdinovia a kde sa dajú zažiť vzrušujúce príbehy z reálneho života.
    • Úložná škatuľka v tvare srdca meria vyše 3 cm na výšku, 7 cm na šírku a 7 cm do hĺbky.
    Čítať viac
    Vekové odporúčanie
    6+
    Naše katalógové číslo
    621665
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    Vydavateľstvo LEGO

    Čítať viac

    „Niekedy je všetko čo máme okamih. Neexistujú žiadne opakovania. Všetko, čo sa niekedy stalo, robí život životom.“