Mlha podzimních večerů
E-kniha

Příběh o knihách, psaní a zapomnění. Hlavní hrdina se v něm snaží vypořádat se s životní tragédii i vlastními myšlenkami a najít nový pohled na život. Hlavní hrdina zažívá... Čítať viac

Vydavateľstvo
Pointa, 2021
120 strán
2-3 hodiny čítania

Příběh o knihách, psaní a zapomnění. Hlavní hrdina se v něm snaží vypořádat se s životní tragédii i vlastními myšlenkami a najít nový pohled na život. Hlavní hrdina zažívá situaci, kterou si nedokáže vysvětlit... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

8,28 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Mlha podzimních večerů - Tomáš Leidl, Pointa, 2021
E-kniha
8,28 €

Viac o e-knihe

Příběh o knihách, psaní a zapomnění. Hlavní hrdina se v něm snaží vypořádat se s životní tragédii i vlastními myšlenkami a najít nový pohled na život.
Hlavní hrdina zažívá situaci, kterou si nedokáže vysvětlit a která zásadně ovlivní jeho další život. Na pozadí rodinné tragédie přemýšlí o své existenci, o věcech, okamžicích, jichž si předtím nevšímal, a v knihách a psaní nalézá alespoň malou útěchu pro svoje trápení. Dokáže vše překonat a navzdory překážkám objevit nový smysl života? Příběh je protkaný sny, vzpomínkami a myšlenkami, ale také silnou touhou dál žít bez ohledu na to, jak se na nás dívají ostatní.
Čítať viac
Počet strán
120
Rok vydania
2021
Naše katalógové číslo
1912367
Jazyk
čeština
Pôvod
Česko
Vydavateľstvo
Pointa
Pre koho
pre dospelých
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila e-kniha vám?

„Vždy sa treba uchýliť k slovám, aby sme zabránili tichu rozprávať príliš hlasno.“

Šarkany - Romain Gary, 2021
Šarkany
Romain Gary