Vojna psov - Vlado Haratík, L.C.A.

3,29 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Vojna psov - Vlado Haratík, L.C.A.
Vojna psov - Vlado Haratík, L.C.A.

Vojna psov

Prvý slovenský akčný román postavený na dramatickom deji zobrazuje svet súčasného zločinu na Slovensku. Čítať viac

Vydavateľstvo
L.C.A.
204 strán
3 hodiny čítania

Prvý slovenský akčný román postavený na dramatickom deji zobrazuje svet súčasného zločinu na Slovensku. Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024

Viac o knihe

 Prvý slovenský akčný román postavený na dramatickom deji zobrazuje svet súčasného zločinu na Slovensku, vojnu gangov a mafií, zákulisné boje spravodajských služieb a vojenských rozviedok. Autor pracuje s dôveryhodnými reáliami, vie stupňovať napätie a komplikovať zápletky. V boji niet kladných hrdinov...



Debutant Vlado Haratík sa smelo vrhol na dosť odvážny počin – napísať strhujúci román o bratislavskom podsvetí, ktoré však nie je iba zmesou menších či väčších klanov zlodejov, ale – a tu začína horúca pôda – stretnutím KGB, ŠTB, špeciálnych jednotiek a špinavého politického zákulisia, ktoré riadi tento štát. Román je vskutku dramatický. Nemá zmysel rozpisovať sa o dejových peripetiách, dosť na tom, že pri čítaní vám občas prebehne mráz po chrbte. Haratík totiž píše stručne, jasne, dynamicky a veľmi sugestívne o veciach, o ktorých sa občas šušká, občas mlčí a občas sa výsledky – v podobe mŕtvych členov rôznych klanov z podsvetia – objavujú v správach. Pri čítaní tohto napínavého románu budete mať miestami paranoické predstavy o tom, ako to v skutočnosti na našom Slovensku chodí. Ale zdá sa – správy to potvrdzujú – že Haratíkova fikcia má blízko k realite. Aktuálna téma, drsnosť a pichnutie do osieho hniezda špinavého zákulisia politiky a prepojenia najvyšších na mafiu, dávajú tušiť, v čom je sila tohto románu. Čítajte a bojte sa!
(Martin Kasarda)


Žiadne hranie sa so slovíčkami. Žiadne cudzie slová. Žiadne meta-, pata-, či iné úlety a experimenty. Žiadne milostné scény. Žiadne žartovanie. Úsmev sa chápe ako vycerenie zubov, ruky siahajú po Magnume.

(Michal Dzúrik)
Čítať viac
Počet strán
204
Väzba
brožovaná väzba
Naše katalógové číslo
2843
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
L.C.A.
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Ten čo to čítal
Overený zákazník
15.11.2009
bomba
uplne fajnova knizka. clovek by vlastne ani nepovedal,ze ju mohol napisat nejaky slovak.. myslim,ze viacero inych knih je rovnako dobrych,no ludia to necitaju uz len kvoli tomu,ze autor je slovak. myslim,ze tato knizka by mala byt zasa vydana,nech ma clovek opat moznost si ju kupit..ju super Čítať viac

„Keď človek niekoho miluje, vzniká mnoho nových strachov, o akých predtým nemal ani tušenia. “

Čas žitia a čas umierania - Erich Maria Remarque, 2005
Čas žitia a čas umierania
Erich Maria Remarque