Grilujeme s Weberomom na drevenom uhlí, Ikar, 2011

11,92 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Grilujeme s Weberomom na drevenom uhlí, Ikar, 2011
Čítaná
Grilujeme s Weberomom na drevenom uhlí, Ikar, 2011

Grilujeme s Weberomom na drevenom uhlí
Čítaná

    Vyše 100 chutných receptov na tradičné grilované jedlá z mäsa, rýb, hydiny, zeleniny ale i originálne špeciality z grilu ako celý moriak alebo kurča na pivovej plechovke... Čítať viac

    Vydavateľstvo
    Ikar, 2011
    Počet strán
    240

    Vyše 100 chutných receptov na tradičné grilované jedlá z mäsa, rýb, hydiny, zeleniny ale i originálne špeciality z grilu ako celý moriak alebo kurča na pivovej plechovke... Čítať viac

    • Pevná väzba
    • Výborný stav
    • Slovenčina
    14,90 €

    11,92 €

    -20 %
    Na sklade
    • Osobný odber zajtra
    • Na vašej adrese zajtra

    Osobný odber

    Kníhkupectvá
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    balíkovo
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    AlzaBox
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Packeta
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Slovenská pošta
    (na poštu)
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    BalíkoBOX
    Zajtra (objednajte do 13:00)

    Doručenie na adresu

    Kuriér Packeta HD
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Kuriér GLS
    Zajtra (objednajte do 13:00)
    Slovenská pošta
    (na adresu)
    Zajtra (objednajte do 13:00)

    Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

    Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

    Vyskúšať Knihovrátok

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Impérium bolesti - Patrick Radden Keefe, Absynt, 2024

    Viac o knihe

    Vyše 100 chutných receptov na netradičné grilované jedlá: mäso, ryby, hydina, zelenina a dezerty, malé chuťovky ako Chicken Wings a hamburgery, klasické steaky ako Porterhouse a New York Strip a originálne špeciality z grilu ako celý moriak alebo kurča na pivovej plechovke. Okrem toho aj veľa receptov na koreninové zmesi, marinády, omáčky a šaláty.

    Všetky dôležité informácie, ako správne zaobchádzať s kotlovým grilom: Ako založiť dokonalý oheň na grilovanie? Je vhodnejšie použiť drevené uhlie alebo brikety? Ako dosiahnuť najlepšiu dymovú arómu?

    Odborné know-how a špeciálne tipy od Webera na dokonalé grilovanie, dôležité rady a triky od nadšených zástancov dreveného uhlia, návody na odborné porciovanie mäsa krok za krokom, údenie na grile a mnoho praktických a prehľadných tabuliek s časmi opekania.
    Čítať viac
    Počet strán
    240
    Väzba
    pevná väzba
    Rozmer
    210×270 mm
    Hmotnosť
    1174 g
    Rok vydania
    2011
    Naše katalógové číslo
    970199
    Jazyk
    slovenčina
    Vydavateľstvo
    Ikar
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila kniha vám?

    Recenzie čitateľov


    Vydavateľstvo Ikar

    Čítať viac

    „Nikdy som nestratil zo zreteľa, čo znamená byť civilizovaný človek. Vedel som, že prežitie by nemalo zmysel, keby som sa musel stať podliakom...Viete, jedlo na prežitie nestačí. Neexistuje liek na morálne zásady. Ak ich človek stratí, príde aj o seba.“