French Pâtisserie - École Ferrandi, Flammarion, 2017

56,58 €

Pridajte do košíka a poštovné máte zadarmo :)
French Pâtisserie - École Ferrandi, Flammarion, 2017
French Pâtisserie - École Ferrandi, Flammarion, 2017

French Pâtisserie

Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris—dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper­—is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to... Čítať viac

Vydavateľstvo
Flammarion, 2017
Počet strán
656

Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris—dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper­—is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to paper-thin mille-feuille, and from the chestnut cream–filled ... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina

56,58 €

Na sklade 2 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Dievča v orlích pazúroch - Karin Smirnoff, Ikar, 2024
French Pâtisserie - École Ferrandi, Flammarion, 2017
56,58 €

Viac o knihe

Ferrandi, the French School of Culinary Arts in Paris—dubbed “the Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper­—is the ultimate pastry-making reference. From flaky croissants to paper-thin mille-feuille, and from the chestnut cream–filled Paris-Brest to festive yule logs, this comprehensive book leads aspiring pastry chefs through every step—from basic techniques to Michelin-level desserts. Featuring advice on how to equip your kitchen, and the essential doughs, fillings, and decorations, the book covers everything from quick desserts to holiday specialties and from ice creams and sorbets to chocolates. Ferrandi, an internationally renowned professional culinary school, offers an intensive course in the art of French pastry making. Written by the school’s experienced teaching team of master pâtissiers and adapted for the home chef, this fully illustrated cookbook provides all of the fundamental techniques and recipes that form the building blocks of the illustrious French dessert tradition, explained step by step in text and images. Practical information is presented in tables, diagrams, and sidebars for handy reference. Easy-to-follow recipes are graded for level of difficulty, allowing readers to develop their skills over time. Whether you are an amateur home chef or an experienced pâtissier, this patisserie bible provides everything you need to master French pastry making.
Čítať viac
Počet strán
656
Väzba
pevná väzba
Rozmer
250×300 mm
Hmotnosť
4214 g
ISBN
9782080203182
Rok vydania
2017
Naše katalógové číslo
295327
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Flammarion
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Kúpte spolu
French Pâtisserie - École Ferrandi, Flammarion, 2017
Lulus - cukrárka - Lucia Gažová, Tatran, 2016
67,57 €
Ušetríte 6,28 €

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Lenka Veselá
Overený nákup
27.3.2023
Nádhera :)
Prekrásna kniha pre všetkých milovníkov pečenia!
Kniha váži cez 4,5kg takže si viete predstavuť, že je naozaj obrovskou inšpiráciou pre cukrárov a pekárov, či už ste pokročilí alebo úplní začiatočníci.
Recepty sú písané jasne a vo väčšine z nich je k dispozícii aj fotoinštruktáž.
Čítať viac

Kúpte spolu
French Pâtisserie - École Ferrandi, Flammarion, 2017
Lulus - cukrárka - Lucia Gažová, Tatran, 2016
67,57 €
Ušetríte 6,28 €

„Až vtedy pochopila diabolskú prefíkanosť ich nepriateľov. Tým, že do svojich lží zamiešali štipku pravdy, ich ešte viac posilnili.“