Pizza, Ottovo nakladatelství, 2005

1,96 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Pizza, Ottovo nakladatelství, 2005
Pizza, Ottovo nakladatelství, 2005

Pizza

    Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Milovníci pizze a zberatelia receptov táto zbierka je práve pre vás. Čítať viac

    4,8 20 hodnotení
    Vydavateľstvo
    Ottovo nakladatelství, 2005
    Počet strán
    39

    Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Milovníci pizze a zberatelia receptov táto zbierka je práve pre vás. Čítať viac

    • Brožovaná väzba
    • Slovenčina
    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024

    Viac o knihe

    Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Knižka obsahuje zásady správneho pečenia, varenia, prípravy studených pochúťok. Určite oceníte špeciálne názorné fotografie i prípravu tradičných i moderných špecialít krok za krokom.

    Z obsahu vyberáme:

    Domáca príprava pizze

    Pizza štyroch ročných období

    Mini pizze

    Pizzový koláč

    Pizze vyprážané

    Pizza Margherita

    Prvotriedna cibuľová Calzone
    Čítať viac
    Originálny názov
    Lilliput - Cook Book Series
    Počet strán
    39
    Väzba
    brožovaná väzba
    Rozmer
    120×160 mm
    Hmotnosť
    60 g
    ISBN
    8073600773
    Rok vydania
    2005
    Edícia
    Ottova kuchárka
    Naše katalógové číslo
    22188
    Jazyk
    slovenčina
    Vydavateľstvo
    Ottovo nakladatelství
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    4,8 / 5

    20 hodnotení

    18
    0
    2
    0
    0

    Ako sa páčila kniha vám?

    „Úspech je nebezpečný. Človek začne kopírovať sám seba a to je riskantnejšie ako kopírovať iných... nevzíde z toho nič nové.“

    Mysli ako génius - Philippe Brasseur, 2021
    Mysli ako génius
    Philippe Brasseur