Fine French Desserts - Vincent Boué, Hubert Delorme, Flammarion, 2013

51,50 €

Pridajte do košíka a poštovné máte zadarmo :)
Fine French Desserts - Vincent Boué, Hubert Delorme, Flammarion, 2013
Fine French Desserts - Vincent Boué, Hubert Delorme, Flammarion, 2013

Fine French Desserts

Essential Recipes and Techniques

This richly illustrated volume details 260 stepby- step recipes with in-depth explanations for kitchen novices that cover all basic techniques and desserts, grouped by category:... Čítať viac

Vydavateľstvo
Flammarion, 2013
Počet strán
480

This richly illustrated volume details 260 stepby- step recipes with in-depth explanations for kitchen novices that cover all basic techniques and desserts, grouped by category: hot or cold desserts, entremets, classic pastries, ... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Angličtina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Naši škriatkovia odporúčajú

Kliatba pravej lásky - Stephanie Garber, YOLi, 2024

Viac o knihe

This richly illustrated volume details 260 stepby- step recipes with in-depth explanations for kitchen novices that cover all basic techniques and desserts, grouped by category: hot or cold desserts, entremets, classic pastries, cakes, tarts, and frozen desserts. Expert chefs provide baking tips that will assure success with foolproof dough, creams and mousses, chocolate and candy, sauces, and frozen desserts. Classic and contemporary recipes feature crème brûlée, Black Forest cake, clafoutis, lemon meringue pie, profiteroles, frozen raspberry soufflé, Opéra, tarte tatin, crêpes Suzette, macaroons, gingerbread, strawberry-cherry gazpacho, mango-pineapple carpaccio, fruit taboulé, Yule log, and sugar decorations. Practical references include visual lexicons of recommended kitchen equipment and common ingredients; decorative piping models; conversion tables; a glossary; descriptions of regional French specialties and fifteen classic French desserts; and an index of recipes and main ingredients. More than 600 photographs and twenty downloadable videos of complex techniques enhance the learning experience in this essential guide for novice and established cooks alike.
Čítať viac
Počet strán
480
Väzba
pevná väzba
Rozmer
246×276 mm
Hmotnosť
2390 g
ISBN
9782080201577
Rok vydania
2013
Naše katalógové číslo
164136
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Flammarion
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„...nenávisť voči sebe je presne to isté ako hrubý egoizmus a napokon vyvoláva tú istú strašnú osamotenosť a zúfalstvo.“

Stepný vlk - Hermann Hesse, 2016
Stepný vlk
Hermann Hesse