Marmelády, džemy a rôsoly - Hans Gerlach, Ikar, 2011

10,12 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Čítaná
Marmelády, džemy a rôsoly - Hans Gerlach, Ikar, 2011
Čítaná
Marmelády, džemy a rôsoly - Hans Gerlach, Ikar, 2011

Marmelády, džemy a rôsoly
Čítaná

Potešenie v pohári - inšpirácie na netradičné recepty

Vlastnoručne pripravené marmelády chutia jednoducho znamenite. Obsahujú nielen veľa lásky, ale aj plné priehrštie vynikajúcich surovín. V knihe sa dozviete všetko potrebné, aby... Čítať viac

Vydavateľstvo
Ikar, 2011
Počet strán
168

Vlastnoručne pripravené marmelády chutia jednoducho znamenite. Obsahujú nielen veľa lásky, ale aj plné priehrštie vynikajúcich surovín. V knihe sa dozviete všetko potrebné, aby sa vám zaváranie podarilo... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Mierne opotrebovaná
  • Slovenčina
11,90 €

10,12 €

-15 %
Na sklade
Posielame ihneď

Čítané knihy nám môžete poslať aj vy!

Pošlite nám svoje prečítané knihy a získajte poukážku na nákup.

Vyskúšať Knihovrátok

Naši škriatkovia odporúčajú

Rebecca Yarros. Všetkými zmyslami. Lindeni, 2024

Viac o knihe

Vlastnoručne pripravené marmelády chutia jednoducho znamenite. Obsahujú nielen veľa lásky, ale aj plné priehrštie vynikajúcich surovín. Dobrá správa znie – zavárať môžeme po celý rok. Na jar lákajú jahody a rebarbora, v lete šťavnaté čerešne a marhule, na jeseň rozvoniavajú jablká a hrušky a v zime prídu na rad citrusové plody. A, samozrejme, dozviete sa všetko potrebné a dôležité, aby sa vám marmelády a rôsoly podarili.
Čítať viac
Počet strán
168
Väzba
pevná väzba
Rozmer
185×242 mm
Hmotnosť
547 g
Rok vydania
2011
Naše katalógové číslo
1094085
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Ikar
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

1 hodnotenie

0
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„Všetko reaguje so všetkým. Tak ako každý jeden hlt, ktorý zjeme, mení naše telo, tak aj každá informácia mení náš mozog.“