Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024

S francúzskym pôvodom kuchárky

Zúžiť výberu

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Druh potravín
Úprava jedla
Jazyk
Ďalšie možnosti
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Pôvod
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Kolekcia
Séria
Väzba
Formát
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Metóda glukózovej bohyne - Jessie Inchauspé, Citadella, 2024
Novinka
Metóda glukózovej bohyne

Mávate chuť na sladké, ste chronicky unavení alebo závislí od cukru? Zobúdzate sa s pocitom, že ste si vôbec neoddýchli? Väčšina populácie jazdí na glukózovej horskej dráhe...

  • Knihaflexi väzba
    16,97 €
    Predobjednávka,
    vychádza 10. 5. 2024

Glukózová revolúcia
Martinus
Martinusáčka odporúča 5

Zlepšite si zdravie - váš spánok, náladu, pokožku, zbavte sa maškrtenia a nadváhy – a dokonca spomaľte starnutie s jednoduchými trikmi podloženými vedeckými poznatkami, ktorými si znížite hladinu cukru v krvi, ...

  • Knihabrožovaná väzba
    15,26 €
    Na sklade > 5 ks
  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    11,89 €
    Ihneď na stiahnutie
  • Čítanávýborný stav
    13,52 €
    Na sklade
Ďalšie formáty

Pravda o cukru - Jessie Inchauspé, Jota, 2023
Pravda o cukru 
CZ
Martinus
Martinusáčka odporúča 5

Výjimečná kniha, která vám zábavnou formou předá nejnovější vědecké poznatky a ukáže vám, jak mít svůj krevní cukr pod kontrolou a jak lze i malými změnami v jídelníčku dosáhnout velkého zlepšení zdravotního stavu...

  • Knihabrožovaná väzba
    18,02 €
    Na sklade 5 ks
  • E-knihaEPUBMOBI
    10,70 €
    Ihneď na stiahnutie
  • AudioknihaMP3 na stiahnutie
    14,58 €
    Ihneď na stiahnutie
Ďalšie formáty

Provence. Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda, Marie-Pierre Moine, Slovart CZ, 2021
Provence. Škola provensálské kuchyně 
CZ

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně...

  • Knihapevná väzba
    22,59 €
    -17 %
    Na sklade 2 ks

Glucose Revolution - Jessie Inchauspé, Short Books, 2022
Glucose Revolution 
EN
Martinus
Martinusáčka odporúča 5

Dietary science is on the move. For decades, people were wrongly focused on reducing fat and calories, whereas we now know that the real trouble-makers are the foods that deregulate our blood sugar levels...

  • Knihabrožovaná väzba
    20,50 €
    Na sklade > 5 ks

The Glucose Goddess Method - Jessie Inchauspe, New River Books, 2023
The Glucose Goddess Method 
EN

With her first book Glucose Revolution a no. 1 international bestseller, she started teaching everyone about the importance of blood sugar and easy hacks to manage it...

  • Knihabrožovaná väzba
    28,18 €
    Na sklade > 5 ks

Jaime New York City Guide - Alain Ducasse, Hardie Grant, 2014
Jaime New York City Guide 
EN

Following the success of J'aime Paris and J'aime New York, Alain Duccasse's comprehensive collection of his favourite eating haunts in these capital cities, comes a luxuriously produced compact city guide to New York...

  • Knihabrožovaná väzba
    21,87 €
    Viac ako 30 dní

Der Glukose-Trick - Jessie Inchauspé, Heyne, 2022
Der Glukose-Trick 
DE

Welches Frühstück löst Fressattacken aus? Welches Essen verursacht Stimmungsschwankungen? Warum ist Salat die beste Vorspeise und weshalb ist die Reihenfolge beim Essen relevant? ...

  • Knihabrožovaná väzba
    13,40 €
    Viac ako 30 dní

Pravda o cukru: rady, tipy, recepty - Jessie Inchauspé, Jota, 2024
Novinka
Pravda o cukru: rady, tipy, recepty 
CZ
Martinus
Martinusáčka odporúča 5

Pokračování bestselleru Pravda o cukru. Čtyřtýdenní plán, jak snížit chuť na sladké, získat zpět energii a cítit se úžasně. Obsahuje 100 jednoduchých receptů, které vám pomůžou udržet krevní cukr pod kontrolou....

  • Knihapevná väzba
    26,62 €
    Pripravujeme,
    vychádza 22. 5. 2024

Le Livre Blanc - Anne-sophie Pic, Aurum Press, 2013
Le Livre Blanc 
EN

Le Livre Blanc is a glorious celebration of the extraordinary culinary talent that is Anne-Sophie Pic, the only woman in france with three Michelin stars, and is one of the most beautiful cookery books ever published...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Patisserie - Christophe Felder, Rizzoli Universe, 2013
Patisserie 
EN

Newly updated and expanded with 3,500 step-by-step photographs, all the classics of French patisserie are made accessible for the home cook...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Predstavivosť je dôležitejšia ako poznanie. Poznanie má svoje hranice, no predstavivosť obsiahne celý vesmír.“

Mysli ako génius - Philippe Brasseur, 2021
Mysli ako génius
Philippe Brasseur