S francúzskym pôvodom kuchárky v anglickom jazyku
Dietary science is on the move. For decades, people were wrongly focused on reducing fat and calories, whereas we now know that the real trouble-makers are the foods that deregulate our blood sugar levels...
-
Knihabrožovaná väzba20,50 €Na sklade 1 ks
With her first book Glucose Revolution a no. 1 international bestseller, she started teaching everyone about the importance of blood sugar and easy hacks to manage it...
-
Knihabrožovaná väzba28,18 €Na sklade 1 ks
Following the success of J'aime Paris and J'aime New York, Alain Duccasse's comprehensive collection of his favourite eating haunts in these capital cities, comes a luxuriously produced compact city guide to New York...
-
Knihabrožovaná väzba21,87 €Viac ako 30 dní
Le Livre Blanc is a glorious celebration of the extraordinary culinary talent that is Anne-Sophie Pic, the only woman in france with three Michelin stars, and is one of the most beautiful cookery books ever published...
-
Knihapevná väzbaVypredané
Newly updated and expanded with 3,500 step-by-step photographs, all the classics of French patisserie are made accessible for the home cook...
-
Knihapevná väzbaVypredané
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle