Kolekcia kníh z Citadelly - Zbierky Sáriných čmáraníc - Sarah Andersen, Citadella, 2022

33,46 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Kolekcia kníh z Citadelly - Zbierky Sáriných čmáraníc - Sarah Andersen, Citadella, 2022
Kolekcia kníh z Citadelly - Zbierky Sáriných čmáraníc - Sarah Andersen, Citadella, 2022

Kolekcia kníh z Citadelly - Zbierky Sáriných čmáraníc

Táto kolekcia je pre nás ostatných. Prvý komiks ilustruje, ako presurfujeme na internete celé víkendy, trápi nás neznesiteľná agónia, keď sa na ulici držíme za ruky s úžasným... Čítať viac

Vydavateľstvo
Citadella, 2022
Počet strán
447

Táto kolekcia je pre nás ostatných. Prvý komiks ilustruje, ako presurfujeme na internete celé víkendy, trápi nás neznesiteľná agónia, keď sa na ulici držíme za ruky s úžasným chalanom, celý deň snívame, ako konečne prídeme domov... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
34,90 €

33,46 €

-4 %
U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 3 – 4 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024

Viac o knihe

Táto kolekcia je pre nás ostatných.

Prvý komiks ilustruje, ako presurfujeme na internete celé víkendy, trápi nás neznesiteľná agónia, keď sa na ulici držíme za ruky s úžasným chalanom, celý deň snívame, ako konečne prídeme domov a oblečieme si pyžamo, a sme zvedaví, kedy tá dospelosť konečne začne aj u nás. Inými slovami, hrozné i trápne chvíle moderného života mladých.

V druhej zbierke komiksov autorka Sarah Andersen začína presne tam, kde v prvej skončila – zahrabaná v perinách, vyhýbajúc sa zodpovednosti, ktorú si vyžaduje každodenná realita. Tento nový komiks (spolu s ilustrovanými, osobne napísanými esejami!) sleduje úspechy a zlyhania mladej autorky počas jazdy na nemilosrdnej húsenkovej dráhe vlastnej stúpajúcej a klesajúcej sebadôvery, odrážajúcej život mladých ľudí. Vykresľuje finančné ťažkosti, kŕče, podrobnosti o kradnutí svetrov i radosť z večera, ktorý strávi sama doma s pizzou v ruke. Všetci na palubu. Sezóna plaviek prichádza! Radšej sa na ňu fyzicky pripravte! Popracujte na plochom brušku! Zdvihnite zadok! Vlastne... nie. Na to všetko zabudnite a buďte len huspeninka. Veľká, šťastná huspeninka!
S charakteristickým humorom a šarmom ponúka tretia zbierka komiksov a ilustrovaných osobných esejí Sarah Andersenovej návod na prežitie v uponáhľanom modernom svete: od dôležitosti vyhýbať sa ráno ľuďom, cez obranu pred internetovými trolmi až po zbytočnosť upratovania, ktorá vám život až tak veľmi nezmení. Keď však zlyhá všetko ostatné, a svet okolo vás sa rúca, urobte si hrnček teplej čokolády, rátajte dni do Halloweenu a pritúľte sa k svojmu chlpatému záblesku nádeje. Zvláštne pózovanie! Náhodné zvuky! Posadnutosť najnovšou záľubou, ktorú ste si sami vybrali! A kto potrebuje všednosť, keď sa môžete celý deň rozprávať o skutočných kriminálnych činoch a nadprirodzených bytostiach?

Pridajte sa k Sarah a jej domácim miláčikom. Prevedie vás svojou najnovšou kapitolou života, v ktorej nájdete rôzne témy, od typických problémov dospelých až po okultizmus. Život exotov je krásny.
Čítať viac
Počet strán
447
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
158×210 mm
Hmotnosť
1253 g
ISBN
8586023248190
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1683953
Štýl
humorný, dobrodružný
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Citadella
Pre koho
pre deti a mládež, young adult
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Sarah Andersen

Čítať viac

Vydavateľstvo Citadella

Čítať viac

„Hviezdna obloha je váš najvernejší priateľ, ak sa s ňou raz zoznámite; je stále prítomná, ponúka nám mier, pripomína nám, že náš nepokoj, naše pochyby, naše trápenia sú triviálne a dočasné. Vesmír je a bude neotrasiteľný...“

Ticho v období hluku - Erling Kagge, 2017
Ticho v období hluku
Erling Kagge