Biomedicínská ergonomie - Ivan Dylevský, Grada, 2022

35,70 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Biomedicínská ergonomie - Ivan Dylevský, Grada, 2022
Biomedicínská ergonomie - Ivan Dylevský, Grada, 2022

Biomedicínská ergonomie

Text knihy je koncipován jako komplex údajů o konstituci, kognici a komunikaci. Člověk je určen a limitován svými fyzickými parametry – fyzická ergonomie, možnostmi kognice, tj.... Čítať viac

Vydavateľstvo
Grada, 2022
Počet strán
168

Text knihy je koncipován jako komplex údajů o konstituci, kognici a komunikaci. Člověk je určen a limitován svými fyzickými parametry – fyzická ergonomie, možnostmi kognice, tj. kapacitou získávání a rychlostí zpracování informací – kognitivní... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština

35,70 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Dostupné v jednej knižnici. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Mami, oci, som online - Petra Arslan Šinková, Fortuna Libri, 2023

Viac o knihe

Text knihy je koncipován jako komplex údajů o konstituci, kognici a komunikaci. Člověk je určen a limitován svými fyzickými parametry – fyzická ergonomie, možnostmi kognice, tj. kapacitou získávání a rychlostí zpracování informací – kognitivní ergonomie, a vlastnostmi organizačních struktur a procesů stojících na základech komunikace – komunikační ergonomie.

Kniha poskytuje úvodní, především biologické a evoluční základy ergonomie. Text je maximálně srozumitelný i pro nebiologické studijní obory. Předpokládá základní znalosti přírodních věd, včetně somatologie, a schopnost dohledávat chybějící vědomosti a zamyslet se nad možnými souvislostmi.

Tomuto záměru odpovídá i formální struktura textu, jeho barevné členění a výběr dokumentace. Synopse představují jakési minimum rozšiřující probírané téma a upozorňující na širší souvislosti specifické problematiky. 

Ergonomie se v tomto konceptu stává typickým interdisciplinárním nebo spíše transdisciplinárním oborem. Transdisciplinární povaha dává ergonomii její postavení samostatné vědní disciplíny.

Kniha má bohatou barevnou originální obrazovou dokumentaci.
Čítať viac
Počet strán
168
Väzba
pevná väzba
Rozmer
205×295 mm
Hmotnosť
722 g
ISBN
9788027136001
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1794419
Jazyk
čeština
Pôvod
Česko
Vydavateľstvo
Grada
Pre koho
pre lekárov
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo Grada

Čítať viac

„Pamäť rada zahmlieva predchádzajúce zlyhania.“