Preskočiť na hlavný obsah
Tmavší odtieň mágie - Victoria Schwab, Slovart, 2023
Len kúsok od nenávisti - Mishell Debnárová, Naše vojsko, 2024

13,25 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Len kúsok od nenávisti - Mishell Debnárová, Naše vojsko, 2024
Len kúsok od nenávisti - Mishell Debnárová, Naše vojsko, 2024

Len kúsok od nenávisti

Linda ako malé dievča utrpela obrovskú stratu, ktorá jej obrátila život naruby. Jedna noc jej vzala oboch rodičov naraz. Osudom skúšaná mladá žena sa musela odvtedy pretĺkať... Čítať viac

4,6 23 hodnotení
Vydavateľstvo
Naše vojsko, 2024
288 strán
4 hodiny čítania

Linda ako malé dievča utrpela obrovskú stratu, ktorá jej obrátila život naruby. Jedna noc jej vzala oboch rodičov naraz. Osudom skúšaná mladá žena sa musela odvtedy pretĺkať nástrahami každodenního bytia takmer úplne sama. Trauma má však vlastnú..... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

13,25 €

Na sklade 2 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

RuNyx: Gothikana. Motýľ, 2024
Len kúsok od nenávisti - Mishell Debnárová, Naše vojsko, 2024
13,25 €

Viac o knihe

POMSTA NEUBLÍŽI NIKOMU DO TAKEJ MIERY, AKO TOMU, KTO SA O ŇU POKÚŠA.
Linda ako malé dievča utrpela obrovskú stratu, ktorá jej obrátila život naruby. Jedna noc jej vzala oboch rodičov naraz.
Osudom skúšaná mladá žena sa musela odvtedy pretĺkať nástrahami každodenního bytia takmer úplne sama.
Trauma má však vlastnú gravitáciu a ona ostala uväznená na jej orbite. Neschopnosť zabudnúť ju priviedla k jedinému – kým nezistí, čo sa v osudnú noc skutočne stalo, nebude môcť spod mocnej náruče temnej traumy uniknúť.
Odhodlaná pomstiť smrť svojich rodičov je ochotná urobiť čokoľvek. Do cesty sa jej však postaví láska...
Čítať viac
Naše katalógové číslo
2483195
Originálny názov
Len kúsok od nenávisti
Počet strán
288
Väzba
pevná väzba
Rozmer
155×215 mm
Hmotnosť
475 g
ISBN
9788020620187
Rok vydania
2024
Vydanie
1
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Naše vojsko
Pre koho
pre ženy
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,6 / 5

23 hodnotení

17
4
2
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Alžbeta
Neoverený nákup
24.7.2024
Poznám obidve autorkine knihy,po prečítaní prvej som bola fakt nadšená a myslela som si , že druhá nemôže byť lepšia , opak bol pravdou knihu som prečítala za tri dni, pri malom dieťati, čítala som vždy, ked sa dalo, tak ma to pohltilo. Momentálne v mojom celkom dosť náročnom životnom období som mala možnosť uniknúť, vypnúť a ulahodiť mojej romantickej duši. Ďakujem autorke,že mi urobila krajšie dni . Určite odporúčam knihu pre všetky romantické duše. Čítať viac
Erika Klačková
Neoverený nákup
23.7.2024
"Len kúsok od nenávisti " Mishell Debnárová
Vynikajúca kniha, napínavý príbeh. Prečítaná jedným dychom. Príjemné čítanie. Vrele doporučujem. Je v nej všetko! Čítať viac
22.7.2024
" Do cesty za pomstou sa mi postavila láska."

Aký je Váš názor na akúkoľvek pomstu?

Musím priznať, že táto kniha sa mi páčila viac ako Miškina prvá. Bola akčnejšia a napínavejšia. Romantiky tam bolo akurát, no mne chýbalo viac hot scén, pretože chémia medzi postavami bola silná.
Príbeh bol zaujímavý až na pár menších nezrovnalostí, ktoré som si možno všimla iba ja. Samotný dej ma upútal od začiatku, jednoducho ja môžem mafiánske prostredie. Bolo opísané vierohodne a nakukla som k "veľkému " bossovi, ktorý bol hovädo. Napriek tomu Linda v jeho blizkosti podozrivo vždy vyviazla v poriadku.

S Lindou sa osud nemaznal. Prísť o rodičov v priebehu jednej noci je silná káva. Vyrástla z nej žena, ktorá bola odvážna a nebojácna čierna kráľovná. Žiaľ v srdci nosila pomstu,ktorú chcela dosiahnuť za každú cenu, no vypálilo to úplne inak.

Boris je síce mafiánsky synček, ale vôbec sa tak nespráva. Páčilo sa mi,že autorka nešla cestou klasického zlého chlapca, ale urobila z neho rozumného chlapa s dobrým srdcom.

Obálka úplne dokonale sedí k príbehu. Dej je málinko predvidateľný, boli však chvíle kedy ma dokázal prekvapiť.

Určite odporúčam prečítať.
Čítať viac
19
Láska spod klobúka - Jen Turano, 2016
Práve čítam
Láska spod klobúka

Rada čítam akýkoľvek žáner. Moje recenzie nájdete na @recenzienika Alebo FB Nika Vachová.

Nikola Krajčovič Krajčovič
Overený zákazník
11.7.2024
#lenkusokodnenavisti @its1mishell @nasevojsko

K tejto knihe ma pritiahla obálka kde muž drží pištol. Myslela som si, že to bude nadupaná akčná romantika, ale hlavný hrdina nebol žiadny mafiánsky macho, čo kvitujem. Mal svoju tvár, dôstojnosť a išiel si za svojím aj napriek tomu kde a v čom vyrastal. Jeho otecko bol uznávaným bossom podsvetia a každý sa ho bál. Všetkých mal podplatených...

Pred trinástimi rokmi prišla Linda o otca, ktorého zabili v službe a tiež o mamu, ktorá dostala infarkt v deň, keď im to prišli oznámiť. V jedeň deň prišla o oboch rodičov a táto tragédia sa na nej podpísala. Neprešiel deň, aby na nich nemyslela a chcela zistiť, kto stojí za vraždou. Ten deň prišiel. Odhodlaná sa pomstiť...

Pekný námet aj keď mne chýbalo viac akčnosti a veľakrát vyviazla zo zdravou kožou až moc ľahko. Väčšinou pomstiteľ býva nakoniec smutný, sklamaný a očakávané odľahnutie nepríde...

Vyzdvihnem svet mafie, ktorý je plný temna, korupcie, vrážd a mnoho ďaľšieho. Tu sa autorke podarilo ho vykresliť naozaj dobre, pretože nás autorka pustila domov, do rezidencie bossa. A teraz to nebol, ako už som zvykla, aj napriek všetkému láskaví muž, ktorý niekde hlboko skrýva srdce. Jeho bolo temné a tvrdé ako skala.

Príbeh je trošku predvídateľný, ale keď sa nadtým zamyslím, ani mi to nevadilo, pretože sa čítal dobre a rýchlo. Žiadne tie zádrhely, omáčky (až na začiatok, kde by som vypustila napr.čo majú oblečené...) pretože to nebolo v príbehu dôležité. A iné. Aj keď knihu nezaraďujem medzi moje topky, za prečítanie určite stála a som rada, že mi vydavateľstvo umožnilo si ju prečítať. Od autorky ma čaká ešte prvá kniha, ktorú som si kúpila dávnejšie a teraz som na ňu ešte viac zvedavá.

#pomsta #laska #tajomstvo #vydieranie #priatelstvo #spolupraca #spolupracasnikou #naserodina
Čítať viac
7

Jsem vášnivá čtenářka a nejen to i sama píši. Sice zatím na platformě wattpad, ale v hloubi duse doufám, že se mi někdy podaří vydat knihu.

Michaela Smažáková
Overený zákazník
7.7.2024
Toto není moje první kniha od autorky, měla jsem možnost podílet se na překladu knihy K láske slova netreba.

Tentokrát se ale příběh bude točit kolem Lindy, kterou jsme mohli trošku poznat z výše zmiňované knihy.
Tato kniha je trochu odlišná od debutu autorky. Nejen, že autorka se mi zdála více vypsaná, ale tentokrát jsme v knize měli i téma mafie.

Naše Linda je vážně silná, i když to neměla lehké, smrt jejich rodičů v ní stále vyvolává velkou bolest, a proto je rozhodnutá, že je pomstí, ale to netušila, že ji do života vstoupí Boris. A tu začne pořádná horská dráha.

Tento příběh nám ale nabídne víc. Plno napětí, romantiky, a samozřejmě nechybí ani pořádné drama.

Len kúsok od nenávisti je nadupaná kniha emocí a i když měla malé mouchy v podobě předvídatelnosti, na kráse to knize neuškodí.
Zároveň musím vyzdvihnout obálku, která provokuje čtenáře k zjištění o čem kniha je.
Proto pokud máte rádi téma mafie, myslím si, že by vás kniha mohla zaujmout.

Vaše MM
Čítať viac
7

Som mlada baba ktora miluje čitat ???? Je to ako by som sa ocitla v inom svete

Adelka Izáková
Overený zákazník
2.7.2024
Nikdy, ale nikdy by som svoj život nechcela mat čo i len malými nitkami pretkaný s mafiou. Aj keby mi sľubovali zabezpečenie budúcnosti či ochranu. Ale akú cenu by som za to zaplatila? Mlčať a skrývať spravodlivosť. To sa však nemusí tak skončiť. V ich hroznom, zákernom, bezcitnom svete neplatia žiadne pravidlá. Neštítia sa ani odstrániť človeka či podplatiť ľudí na tých najvyšších miestach, aby dosiahli svoje. Navonok ukazujú masku bohatých a vplyvných a v súkromí sa chovajú ako zver. Myslia si, že sú nedosiahnuteľní. Z takýchto ľudí je mi zle. Vyžaruje z nich strach a nebezpečenstvo. Žiadne bohatstvo, prepych, smotánka či pomsta mi nezabezpečia pokoj na duši. Skôr si ešte viac ublížim. O tomto je príbeh Kúsok od nenávisti, v ktorom precítite všetky možné emócie od nenávisti, strachu, smútku po nádej a lásku.

Linda ako malé dievčatko prežila traumu, z ktorej sa stále nespamätala. V jednu osudnú noc prišla o oboch rodičov. Odvtedy sa musela pretĺkať takmer úplne sama. Nebola schopná zabudnúť na osudnú noc, a preto bola odhodlaná zistiť viac a pomstiť smrť svojich rodičov. Čo ak sa jej však do cesty postaví láska.

Linda je osudom skúšaná žena. To, čím si musela prejsť v tak mladom veku, by som nepriala ani najhoršiemu nepriateľovi. Lindu to však vyformovalo. Stala sa z nej silná, nebojácna osobnosť, ktorá sa naučila spoliehať výlučne sama na seba. Volali ju aj temná kráľovná, pretože všetky pocity uzamkla vo svojom vnútri a nedávala ich pred svetom najavo. Rozumela som jej túžbe po pomste, no aj mi zvieralo vnútornosti, pretože môj vnútorný hlas mi napovedal, že to nebude mať ľahké. V niektorých momentoch som ju túžila objať.

Boris bol syn samotného bossa mafie. LPriečilo sa mu ísť v otcových šľapajách, preto si vybudoval vlastný biznis. Od začiatku mi bol sympatický. Nebol zlý a skazený ako jeho otec, len mal dosť výbušnú povahu.

Romantická linka - medzi Lindou a Borisom to iskrilo hneď od prvého stretnutia. Ich vzájomné doťahovanie som si užívala plnými dúškami. Netušiac, že ich osudy sú navzájom prepojené. Vďaka jeden druhému našli samých seba.

Alfréd a Karol boli bezcitní a bezcharakterní zmrdi.

Za to Tetu Alenku a Hanku s Paulinou som si obľúbila. Hoci ma trošku škrelo, že sa Linda bála zdôverit svojim kamoškám.

Kúsok od nenávisti bola temná, miestami šokujúca mafiánska romanca, ktorá vás vtiahne do deja hneď v úvode a nepustí, kým neodhalíte všetky tajomstvá. Mne sa to páčilo a na konci som bola rozčarovaná z toho, čo sú ľudia schopní. Ak máte chuť prečítať si tvorbu slovenskej autorky, určite po knihe siahnite.

Ďakujem Mishell za prejavenú dôveru a zaslanie knihy.
Čítať viac
Denisa
Neoverený nákup
20.6.2024
Dokonalá kniha
Ahoj :) akurát mi malinky dovolil konečne dočítať posledné strany tej knižky a akože musím povedať že je to totálne super kniha nikdy som nebola milovníčka čítania kníh ale tvojim knihám som dala šancu že vyskúšam ísť do toho.
No po knihe Len kúsok od nenávisti ti chcem povedať že to bolo tak brutálny príbeh ktorý ma neskutočne vtiahol do deja a nedokázala som sa zastaviť v čítaní
Prosím rob takéto knižky ďalej máš na to a držím palce k ďaľším knihám nech su tak dokonalé ako táto.
Ja sa idem presunúť na druhu knihy od teba a dúfam že bude tiež tak super ako táto
Čítať viac
Stanka
Neoverený nákup
16.6.2024
Len kúsok od nenávisti
,,Len kúsok od nenávisti " ... začnem teda...knihu som doslova ,,zhltla" behom dvoch dní ( resp.večerov ) ... nedalo sa ináč.. pohltila ma tak, že som nebola schopná čítať ju len po zopár stránkach po dobu niekoľkých dní. Keby ma už v prvý večer naozaj nezmohla únava tak ju dočítam celú Možno sa nájdu ľudia ktorí povedia že je to klasika, zápletka, napätie, romantika a tak, no keď obraciaš poslednú stránku ( čo mňa veľmi mrzelo keď k tomu došlo ) tak cítiš lásku, vzrušenie, strach, bolesť a mnoho iného presne tak ako postavy z knihy a presne o tom je skvelá kniha. Emócie z úžasne napísanej knihy ťa nenechajú chladnou a ostanú v tebe ešte dlho doznievať. Presne taká je táto kniha. Má v sebe niečo čo ťa unesie kdesi do ríše fantázie no zároveň si uvedomuješ aká realita v tom ozaj je. Bola som napätá, bola som šťastná, bola som smutná, nahnevaná a aj dúfajúca v šťastný koniec. Autorka dala dielu dušu a to je pre mňa najpodstatnejší znak skvelo spracovaného príbehu. Rozhodne toto nebola posledná kniha v mojich rukách z pera tejto šikovnej autorky Čítať viac
23
Overený zákazník
14.6.2024
Priemerne dobré
Len kúsok od nenávisti je v poradí druhou knihou od autorky. Spracováva v sebe tému mafie, traumu hlavnej hrdinky, ani po dlhej dobe neutíchajúci žiaľ po strate rodičov. Štýl písania autorky, vetné skladby sú na vyššej úrovni, zároveň je však čítanie plynulé a jednoduché. Uvedené jej môže nejeden autor(ka) na Slovensku závidieť.

Kto čítal K láske slová netreba, môže sa tešiť na opätovné stretnutie s Hanou, ktoré bude vnímať ako príjemne osvieženie.

Tomuto príbehu však chýbajú betačitateľky, ktoré sa zameriavajú na konštruktívnu kritiku. Dielo v sebe nesie závažnejsie i menej závažnejšie logické chyby, ktoré autor(ka) nemá vždy možnosť odhaliť, keďže príbeh vidí ako celok.

Nájdete tu množstvo emócii, avšak autorka nejde vždy do hĺbky. Predostiera určitý cit, ale čitateľovi(ke) nedáva možnosť ho naplno precítiť, pretože sa nevenuje jeho vývoju. Niektoré časti sú zase predčasne ukončené, a príbeh pokračuje v úplne inom formáte.

Hlavná hrdinka je odvážna a silná, ale v dôsledku niektorých situácii (nelogických chýb) v deji jej odhodlanie môže pôsobiť nerealisticky až naivne…

Príbeh nechýbajú prekvapenia, no aj tak v sebe nesie určitú mieru predvídateľnosti. To by nebolo negatívum, ale správnymi zásahmi v príbehu by sa táto miera mohla minimalizovať. Škoda takého potenciálu.

Knihu odporúčam nenáročným čitateľkám, čitateľkám, ktoré čítajú menej druhov žánrov alebo tým, ktoré čítajú pomenej.
Čítať viac
Anna Vargová
Neoverený nákup
3.6.2024
Len kúsok od nenávisti
Práve teraz som prečítala vašu knižku Len kúsok od nenávisti knižka sa mi strašné veľmi páčila ako Linda túžila po spravodlivosti za zabitie svojích rodičov a ako sa vypuklo pritom aj láska voči Borisovi ktorý bol synom mafiánskeho bossa a ku všetkému zlu sa dali dokopy a ľúbili sa bol to fascinujúce čítanie veľmi pekne ďakujem že som mohla prečítať vašu knižku neviem sa dočkať kedy budem od vás mat aj druhú ďakujem veľmi pekne ste moja druhá najobľúbenejšie a najlepšia slovenská spisovateľka Čítať viac

„Knihy by mali byť tam, kde si ich budú najviac vážiť, a nie ležať zaprášené na zabudnutej polici, nemyslíš? “

Brisingr - Christopher Paolini, 2009
Brisingr
  • Christopher Paolini