Srdce a Hlava - Potkávají kamarádku Pozornost - Nishi Singhal, Alferia, 2024

12,80 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Srdce a Hlava - Potkávají kamarádku Pozornost - Nishi Singhal, Alferia, 2024
Srdce a Hlava - Potkávají kamarádku Pozornost - Nishi Singhal, Alferia, 2024

Srdce a Hlava - Potkávají kamarádku Pozornost

Naši dva kamarádi z první knihy o Srdci & Hlavě jsou zpátky. Tentokrát potkají novou kamarádku – Pozornost – superhrdinskou baterku, která je naučí, jak zacházet s těžkými... Čítať viac

2. diel série
Srdce a Hlava
Vek
4+
Vydavateľstvo
Alferia, 2024
Počet strán
40

Naši dva kamarádi z první knihy o Srdci & Hlavě jsou zpátky. Tentokrát potkají novou kamarádku – Pozornost – superhrdinskou baterku, která je naučí, jak zacházet s těžkými emocemi, jako jsou vztek, smutek a strach. Při čtení této knihy se děti učí... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Čeština
13,43 €

12,80 €

-5 %
U dodávateľa 5 ks
Posielame do 8 – 10 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Dievča v orlích pazúroch - Karin Smirnoff, Ikar, 2024

Viac o knihe

Naši dva kamarádi z první knihy o Srdci & Hlavě jsou zpátky. Tentokrát potkají novou kamarádku – Pozornost – superhrdinskou baterku, která je naučí, jak zacházet s těžkými emocemi, jako jsou vztek, smutek a strach. Při čtení této knihy se děti učí nechat své nepříjemné pocity mizet tak, jako mizí mraky na nebi. To jim pomáhá méně se trápit a zažívat více radosti. y pozornosti to může jít snáze.
Čítať viac
Počet strán
40
Väzba
pevná väzba
Rozmer
200×200 mm
Hmotnosť
318 g
ISBN
9788024709512
Rok vydania
2024
Vekové odporúčanie
4+
Naše katalógové číslo
2452413
Štýl
dobrodružný
Jazyk
čeština
Pôvod
Spojené štáty
2. diel série
Srdce a Hlava
Vydavateľstvo
Alferia
Pre koho
pre deti, pre predškolákov
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Overený zákazník
19.4.2024
Krásne
Prednedávnom sme spoznali kamarátov Srdce a Hlavu, ktorí v druhej časti krásnej detskej série stretávajú novú kamarátku Pozornosť. Tá je svietiacou baterkou a pomôže im zvládať ťažké emócie. Zlá nálada, hnev i smútok prichádzajú ako búrkové mračná, ale to znamená, že aj odídu. Priatelia aj s týmto pomôžu Hlave, ktorá bude bojovať so svojimi búrkovými mračnami. Čo si myslíte, podarí sa jej ich odohnať?
Táto krásne farebne ilustrovaná detská kniha je o priateľstve, trénovaní pozornosti a o boji s ťažkými emóciami. Pozorným čítaním a komunikáciou s detičkami im môžete prostredníctvom nej pomôcť pochopiť to, čo niekedy cítia. Taktiež sa môžete zamerať na sústredenie sa pri čítaní, aby deťom neodbiehala myseľ niekam inam. Na konci nájdete aj Cvičenie pre vnútornú pohodu, ktoré sme si tiež odskúšali. Knihu odporúčam od 4 rokov. Nám sa veľmi páči, dcérka ju chce opakovane čítať a diskutujeme o emóciách. Vyskúšajte obe časti, sú krásne.
Čítať viac

Vydavateľstvo Alferia

Čítať viac

„Ale ja nie som len zbierka symptómov. Nehoda mizerných rodičov a ešte miernejších chemických spojení. Nie som problém. Nie som diagnóza. Nie som choroba. Nie som niečo, čo sa dá zachrániť. Som človek.“

Všetky skvelé miesta - Jennifer Niven, 2015
Všetky skvelé miesta
Jennifer Niven