Jedlom k lepšiemu životu - Tim Spector, N Press, 2024

19,78 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Jedlom k lepšiemu životu TOP #95

Veda o zdravom stravovaní

Britský lekár a spisovateľ Tim Spector prináša ďalšiu fantastickú knihu o výžive, ktorá vychádza zo špičkových výskumov. Jedlo je naším najlepším spojencom pri udržiavaní... Čítať viac

Vydavateľstvo
N Press, 2024
Počet strán
624

Britský lekár a spisovateľ Tim Spector prináša ďalšiu fantastickú knihu o výžive, ktorá vychádza zo špičkových výskumov. Jedlo je naším najlepším spojencom pri udržiavaní dobrého zdravia, ale otázka, čo naozaj jesť, ... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina
21,90 €

19,78 €

-10 %
Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď
Ďalšie knižné vydania (2)
Food for Life - Tim Spector, Vintage, 2024
Brožovaná väzba
Angličtina, 2024
Viac ako 30 dní
-5 %

16,15 €


Food for Life - Tim Spector, Vintage, 2022
Brožovaná väzba
Angličtina, 2022
Vypredané

Naši škriatkovia odporúčajú

Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024

Viac o knihe

Britský lekár a spisovateľ Tim Spector prináša ďalšiu fantastickú knihu o výžive, ktorá vychádza zo špičkových výskumov. Jedlo je naším najlepším spojencom pri udržiavaní dobrého zdravia, ale otázka, čo naozaj jesť, je mimoriadne komplikovaná. Tim Spector, ktorý patrí k priekopníkom vedecky podloženého prístupu k výžive, nás nabáda, aby sme sa prestali zaoberať zastaranými predstavami o množstve kalórií a zamerali sa skôr na to, ako každý z nás reaguje na rôzne druhy potravín.

V knihe Jedlom k lepšiemu životu autor čerpá z viac než desaťročného vedeckého výskumu a spolu s osobnými poznatkami prináša nového a komplexného sprievodcu o tom, čo by sme mali o jedle vedieť. V knihe sa venuje všetkým aspektom potravín vrátane ich vplyvu na životné prostredie či alergie a rozpráva aj o klamlivých označeniach na etiketách a podvodoch s rôznymi druhmi potravín. Zároveň poukazuje na mnoho úžasných a prekvapivých vlastností jednotlivých potravín, o ktorých sme doteraz veľa nevedeli.

Kniha Jedlom k lepšiemu životu je praktická a na informácie bohatá príručka plná zaujímavých poznatkov, ktoré čitateľov naučia rozumieť jedlu, aby si vedeli vyberať potraviny vhodné nielen pre vlastné zdravie, ale aj pre zdravie celej planéty.
Čítať viac
Originálny názov
Food for Life
Počet strán
624
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
140×215 mm
Hmotnosť
692 g
ISBN
9788082302311
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2367339
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Spojené kráľovstvo
Vydavateľstvo
N Press
Účel knihy
motivačná
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Vydavateľstvo N Press

Čítať viac

„Nemusíš to všetko pochopiť. Len buď so mnou.“

Chatrč - William Paul Young, 2009
Chatrč
William Paul Young