Ako vychovať z detí dobrých ľudí - Hunter Clarke Fields, Grada, 2024

15,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Ako vychovať z detí dobrých ľudí

Milší a lepší svet sa začína láskavými a súcitnými deťmi.

Žiadny rodič nie je dokonalý a v ťažkých alebo stresujúcich chvíľach môžete reagovať napríklad kričaním. Ako prelomiť tento kruh a byť rodičom, ale aj človekom, akým chcete byť?... Čítať viac

Vydavateľstvo
Grada, 2024
Počet strán
224

Žiadny rodič nie je dokonalý a v ťažkých alebo stresujúcich chvíľach môžete reagovať napríklad kričaním. Ako prelomiť tento kruh a byť rodičom, ale aj človekom, akým chcete byť? Kniha plná praktických rád, ktoré vám môžu pomôcť zachovať si chladnú hlavu.. Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

15,99 €

Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď
Ďalšie knižné vydania
Jak vychovat dobrého člověka - Hunter Clarke Fields, Portál, 2024
Brožovaná väzba
Čeština, 2024
Do 18 – 23 dní

15,80 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Mami, oci, som online - Petra Arslan Šinková, Fortuna Libri, 2023

Viac o knihe

Žiadny rodič nie je dokonalý a v ťažkých alebo stresujúcich chvíľach môžete reagovať spôsobmi, ktoré nezodpovedajú ideálnemu modelu rodičovstva – napríklad kričaním. Nie ste však sami. Vaše reakcie sú často hlboko zakorenené a pravdepodobne ste sa ich naučili od svojich rodičov. Ako prelomiť tento kruh a byť rodičom, ale aj človekom, akým chcete byť?
Kniha plná praktických rád, ktoré vám môžu pomôcť zachovať si chladnú hlavu – dokonca aj počas najhorších záchvatov hnevu vášho dieťaťa – a reagovať na ne konštruktívne a súcitne. Navyše sa naučíte všetko potrebné na to, aby ste si s dieťaťom vybudovali vzťah založený na láske a vzájomnej úcte.

Táto príručka vám pomôže pochopiť, ako môže mať zmena vlastných „automatických reakcií“ dlhodobý pozitívny vplyv – nielen na vás a vaše deti, ale aj na budúce generácie.
Čítať viac
Originálny názov
Raising Good Humans
Počet strán
224
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
161×231 mm
Hmotnosť
333 g
ISBN
9788080907280
Rok vydania
2024
Naše katalógové číslo
2360297
Jazyk
slovenčina
Preklad
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Grada
Pre koho
pre rodičov
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

2 hodnotenia

2
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

15

Ako najlepšie začať svoj deň ? V posteli s dobrou knihou a čajom :) Nie vždy sa to dá, preto čítam, kde môžem :) •na instagrame píšem tiež o knihách, ak by ste sa chceli pozrieť @sue_knihomilka

Zuzana Hermanová
Overený zákazník
2.4.2024
•Vzťah s našimi deťmi je ako lepidlo, ktoré nás spája. Je to základ výchovy dobrých ľudí. Preto sa najprv treba zamerať na všímavosť a súcit so sebou, aby sme sa upokojili a následne prehĺbili vzťah a lásku.

Ak ste doteraz nepoužívali vhodné slová pri svojich deťoch, neobviňujte sa. Jednu generáciu za druhou vychovávali pomocou príkazov a vyhrážok. A stále, aj my sme len ľudia. My aj naše deti. Autorka krásne poukazuje na akceptovanie neodvrátiteľnej mýlnosti človeka, a zároveň empaticky nabáda vnímať svoju knihu, ako príležitosť nového začiatku. Príležitosť ukázať aj našim deťom, ako sa človek správa, ak urobí chybu. Venujme pozornosť pokroku a nie snahe o dokonalosť.
Kniha prináša množstvo nápadov a vysvetlení, ako vieme vzťah s našimi deťmi a výchovu dnes urobiť lepšie. Autorka sa so svojimi čitateľmi delí o niekoľko zvykov, ktoré prispievajú k upevňovaniu vzťahu s dieťaťom a podporujú pokojný domov. A to celé, realizuje láskavými slovami plnými porozumenia.

Z tejto knihy si odnášam veľmi veľa. Od prvej strany ma autorka jej štýlom písania a energiou vtiahla do deja. Knihu som čítala všade. Podľa môjho názoru, ide o jednu z najlepších kníh o rodičovstve, ktorá opäť ponúkne čitateľovi veľa, ak je čitateľ otvorený a počúva. Čo je pre mňa ešte veľké plus je, že nie je nutné mať vlastné deti alebo pracovať v práci s deťmi. Aj čitateľ, ktorý nemá dieťa si odtiaľ veľa odnesie. Kniha obsahuje veľké množstvo cvičení, ktoré ho privedú k ceste lepšiemu porozumeniu seba samému. Za mňa veľká chvála @grada_sk Odporúčam!
Čítať viac

Vydavateľstvo Grada

Čítať viac

„Napokon, ak sa sústredenie meria minútami a disciplína hodinami, jednotkou nezlomnosti musí byť rok.“

Džentlmen v Moskve - Amor Towles, 2018
Džentlmen v Moskve
Amor Towles