Addison Cooke a poklad Inkov - Jonathan W. Stokes, Mahagon, 2023

14,40 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Addison Cooke a poklad Inkov

Dvanásťročný Addison Cooke nesmierne túži prežiť čosi vzrušujúce. Kým jeho teta a strýko, svetoznámi archeológovia z Newyorského múzea, cestujú po svete a hľadajú ukryté... Čítať viac

Vydavateľstvo
Mahagon, 2023
270 strán
4-5 hodín čítania

Dvanásťročný Addison Cooke nesmierne túži prežiť čosi vzrušujúce. Kým jeho teta a strýko, svetoznámi archeológovia z Newyorského múzea, cestujú po svete a hľadajú ukryté poklady, Addison trčí celé dni v škole. Jedného dňa si však dobrodružstvo nájde aj... Čítať viac

  • Flexi väzba
  • Slovenčina

14,40 €

Na sklade 1 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Dievča v orlích pazúroch - Karin Smirnoff, Ikar, 2024
Addison Cooke a poklad Inkov - Jonathan W. Stokes, Mahagon, 2023
14,40 €

Viac o knihe

Dvanásťročný Addison Cooke nesmierne túži prežiť čosi vzrušujúce. Kým jeho teta a strýko, svetoznámi archeológovia z Newyorského múzea, cestujú po svete a hľadajú ukryté poklady, Addison trčí celé dni v škole. Jedného dňa si však dobrodružstvo nájde aj Addisona. Keď jeho strýko objaví starodávny inkský kľúč, potrebný na nájdenie strateného pokladu, unesú ho členovia tajomnej organizácie, aby sa zmocnili skrytého bohatstva Inkov… Iba ak by Addison a jeho priatelia predbehli únoscov a prelomili šifru ako prví!
Čo im v tom môže zabrániť?! Je tu rieka hladných krokodílov. Divoký kmeň bojovníkov z amazonského pralesa. Vlastne aj jaskyňa plná pascí… A zabijak menom Zubov a bláznivá nevesta na gangsterskej svadbe a tisíce netopierov a jedna úžasná automobilová naháňačka.
Takže, ide sa do Kolumbie!
Čítať viac
Počet strán
270
Väzba
flexi
Rozmer
135×205 mm
Hmotnosť
355 g
ISBN
9788097468019
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
2265379
Štýl
dobrodružný
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Mahagon
Pre koho
pre deti a mládež
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

5,0 / 5

1 hodnotenie

1
0
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

Mária
Neoverený nákup
7.4.2024
Chuťovka, ktorá zaujme každú dobrodružnú dušu!
Addison Cooke je dielo, ktoré sa nielenže veľmi dobre prekladalo, ale aj čítalo. Zaujme čitateľov mladšieho, ale i staršieho veku a každého pohlavia. Partička súrodencov a ich kamarátov, svet archeológov, múzeí, dobrodružstiev a napätia je to, čo z knihy robia vhodný darček i kúpu. Okrem príjemnéo príbehu bude svojou vizuálnou stránkou ozdobou každej poličky :) Čítať viac
Mária Némethová
Neoverený nákup
14.12.2023
Addison Cooke poklad Inkov
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Addison a jeho priatelia sa odvážne púšťajú do nebezpečného dobrodružstva, aby zachránili svoju tetu a strýka unesených archeológov, ktorí objavili kľúč k pokladu Inkov.
Ich cesta je plná nebezpečenstva, zvratov a komplikácií, ktoré zvládajú vyriešiť a prežiť pomocou dôvtipu, odvahy a súdržnosti. Kniha je písaná svižným štýlom s kvapkou humoru, príbeh ma zaujal a už teraz sa teším na jeho avizované pokračovanie.
Čítať viac
12.12.2023
Skvelý začiatok dobrodružnej série!
Addison, siedmak na newyorskej škole, čo občas vynechá vyučovanie, aby sa mohol vzdelávať v školskej knižnici. Práve si číta o kultúre Inkov, keď ho jeho sestra Molly načapá a začne sa prvá naháňačka, aby prišli včas domov a nedostali domáce väzenie. Keď banda zločincov unesie ich strýka priamo pred ich očami z archeologického múzea, Addison si uvedomí, že ak nechce prísť o zbytok svojej rodiny, musí vylúštiť tajomstvo pokladu Inkov skôr ako zločinci.
Addison Cooke je odvážny, všímavý a vzdelaný. Nie je zviazaný dospeláckym videním a pritom sa v zložitých situáciách vie vynájsť vďaka šarmu, zmyslu pre humor a rýchlemu rozhodovaniu.
Roztáča sa divoká cesta z New Yorku do Kolumbie, Ekvádoru a Peru. Od začiatku pri ňom stojí jeho partia - sestra Molly a dvaja kamaráti Eddie a Rádž.
Dej ubieha svižne ako vo filme, je nápaditý a plný nebezpečenstiev.
Už sa teším na ďalšie diely Addisona Cooka!
Čítať viac

„Záleží na tom, čo sa naozaj stalo. Každý má potenciál urobiť niečo zlé - keby nás niekto podľa toho posudzoval, nikto by nebol dosť dobrý. Záleží však na tom, ako sa napokon zachováme.“

Road trip - Beth O'Leary, 2022
Road trip
Beth O'Leary