Vianoce v Sniežkove - Eliška Kramerová, Adrián Macho (ilustrátor), Bambook, 2023

12,38 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Vianoce v Sniežkove

Pripravte sa na čarovné Vianoce so zvieratkami zo Sniežkova

Vianoce sú časom zázrakov a spolupatričnosti. Presvedčia sa o tom aj zvieratká v Malej studenej doline v Snežných horách, ktoré čaká jedno veľké sviatočné dobrodružstvo... Čítať viac

Vek
5+
Vydavateľstvo
Bambook, 2023
Počet strán
32

Vianoce sú časom zázrakov a spolupatričnosti. Presvedčia sa o tom aj zvieratká v Malej studenej doline v Snežných horách, ktoré čaká jedno veľké sviatočné dobrodružstvo... Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina

12,38 €

Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Dievča v orlích pazúroch - Karin Smirnoff, Ikar, 2024
Vianoce v Sniežkove - Eliška Kramerová, Adrián Macho (ilustrátor), Bambook, 2023
12,38 €

Viac o knihe

V Malej studenej doline v Snežných horách sa schyľuje k Vianociam a miestne zvieratká sa tešia, ako ich spolu oslávia. To však ešte netušia, že im niekto potajomky skryje všetky vianočné ozdoby. Nie nadarmo sú však Vianoce časom zázrakov...
Čítať viac
Počet strán
32
Väzba
pevná väzba
Rozmer
215×280 mm
Hmotnosť
390 g
ISBN
9788080906702
Rok vydania
2023
Vekové odporúčanie
5+
Naše katalógové číslo
2239795
Ilustrácie
Štýl
dobrodružný
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Bambook
Pre koho
pre deti
Účel knihy
na dobrú noc
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Kúpte spolu
Vianoce v Sniežkove - Eliška Kramerová, Adrián Macho (ilustrátor), Bambook, 2023
Najlepšia mamička na svete - Sébastien Perez, Benjamin Lacombe, Bambook, 2023
27,37 €

Hodnotenia

4,9 / 5

14 hodnotení

13
0
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

19
Overený zákazník
15.2.2024
Dokonalá vianočná knižka
Vianoce v Sniežkove...
alebo ako si Tibor kamarátov našiel a strávil s nimi najkrajšie Vianoce.

Poviem vám, že takú milú detskú vianočnú knižku som už dlhšie nemala v rukách. Je akurát dlhá na jedno večerné čítaníčko, vtipná, pútavá a rozpráva o vianočnom dobrodružstve soviaka Tibora .
Ten ani len netušil, že mu chýba kamarát, kým mu do stromu nenabúrala veverička a nezmenila chod jeho najbližších dní. Pozvala ho stráviť Vianoce spolu s ostatnými lesnými kamarátmi, ktorí postupne všetko nachystali a ozdobili stromček. No stalo sa čosi nečakané a lesní obyvatelia musia ešte narýchlo vyriešiť záhadu. A keď sa im to podarí, prežijú tie najkrajšie spoločné Vianoce.

Krásne ilustrácie a celé spracovanie sa nielen mne, ale aj mojim dievkam veľmi páčilo. Tento príbeh si určite nečítame posledný krát.
Čítať viac
16.1.2024
Vianoce v Sniežikove sú jednou z tých najkrajších vianočných knižiek pre najmenších, s ktorými som kedy mala tú česť, a to vôbec nielen vďaka nádherným ilustráciám Adriána Macha, ktoré dotvárali už aj tak silnú atmosféru.

Autorka Eliška Kramerová poukazuje na dôležitosť blízkosti a snaží sa všelijakými možnými spôsobmi vysvetliť, aké je dôležité stráviť vianočný čas v kruhu blízkych a nevynechať nikoho, na kom nám záleží. Prekrásnu myšlienku podsúva čitateľovi cez milý príbeh o zvieratkách z mestečka Sniežikovo, ktorým tesne pred Vianocami zmiznú ozdoby zo stromčeka. To, čo na prvý pohľad môže vyzerať ako príšerná tragédia, sa zmení na ponaučenie a kopu vrelých úsmevov.

Nádhernôstka, ktorú jednoducho chcete mať doma!
Čítať viac
31.12.2023
Krásny vianočný príbeh
Krásna knižka s pútavým vianočným príbehom, ktorej hodnotu znásobujú ilustrácie od Adriána Macha.
Príbeh je o priateľstve, o tom, aké dôležité je poznať "obe strany mince". Malého čitateľa určite zaujme tajomný príbeh, ktorý má krásne rozuzlenie. Text je jednoduchý, vhodný pre deti od 5 rokov, tak ako je uvedené na obale, ale príbeh určite zvládnu aj mladšie deti, ktoré sú zvyknuté čítať.
Čítať viac
22.12.2023
Ak hľadáte knihu, ako darček pod pre najmenších, u @grada_sk ste na správnej adrese. Nádherné ilustrácie, ktoré upútajú pozornosť detičiek a milý príbeh z ríše zvierat, ktorý nenechá chladným ani dospelých.

Kniha je skutočne útla, má niečo okolo 30 strán, čo si myslím, že je ideál, lebo menšie deti neudržia dlho pozornosť, aj keď pri krásnej farebnosti ilustrácii od @seasidespirit by to azda nebol žiaden problém.

Rovnako ako aj ľudia, tak aj zvieratká sa chystajú na Vianoce a rovnako si chystajú stromček, keď tu zrazu im niekto ukradne ozdoby. Kto a prečo by to robil?
Vianočne ladený príbeh je plný priateľstva, pomoci a o tom, že nikto by na Vianoce nemal byť sám. Ideálna kniha na sviatočný večer strávený s našimi najmenšími. Vianoce v Sniežkove je rozhodne najkrajšou detskou knihou tohtoročných Vianoc.
Čítať viac
15.12.2023
Môj malý je typické chlapčisko, ktoré má najradšej autá a Spidermana, takže vybrať mu knihu mimo týchto tém je risk. Ilustrácie od Adriána Macha ho však zaujali hneď ako ju zbadal.

Kniha je kraťučká tak akurát pre detskú pozornosť. Príbeh hravo poučuje o dôležitosti pristeľstva a pomoci druhým. Za mňa bola písaná veľmi milo ale mám rada keď dokážu detské knihy chytiť za srdce aj dospelého. Najdôležitejšie však je že sa páčila deťom pre ktoré je určená.

Kniha je určená pre deti 5+ ale myslím si že svoje si v nej nájdu aj mladšie detičky. Dokonca moja ročná dcérka si užívala krásne ilustrácie zvieratiek a učila sa na nich zvuky aké vydávajú. Ešte sa k nej určite radi tento rok vrátime. A keby len raz!
Čítať viac
6.12.2023
Ak ešte nemáte vianočnú knižku pre svoje deti, táto by sa im naozaj mohla páčiť. Je o Vianociach, zvieratkách, má úžasné ilustrácie a rozprávka má veľmi peknú myšlienku o tom, ako na Vianoce nemá byť nikto sám. Mňa zaujala knižka hneď na prvý pohľad, lebo je krásne farebná a tešila som sa, ako si ju s dievčatami prečítame. Staršia dcérka sa neskutočne tešila, keď som jej ju ukázala a hneď sme si museli prečítať príbeh.
.
V malej studenej doline v Snežných horách sa schyľuje k Vianociam a mieste zvieratká sa tešia, ako ich spolu oslávia. Niekto im ale potajomky skryje všetky vianočné ozdoby. Nie nadarmo sú Vianoce časom zázrakov.
.
Príbeh začína, keď sova Tibor narazí na veveričku Mášu a malá drzá veverička mu učaruje ako kamarátka a keďže sa blíži Štedrý večer, nerád by ho trávil sám. Máša ho dovedie k ďalším zvieratkám a spoločne plánujú Vianoce, stavajú stromček a zrazu im zmiznú všetky ozdoby. Kto ich ukradol? Text je obohatený aj o pár básničiek a tiež sa pri príbehu spoločne s deťmi zasmejete.
.
Myslím, že krajšiu vianočnú knižku doma nemáme a som rada, že sme si ju mohli prečítať a že Vám ju môžeme odporučiť aj pre Vaše deti.
Čítať viac
39

Som mama malej slečny, s ktorou rady čítame. Snažím sa na IG písať svoj názor na mnou čítané knihy formou recenzií. Pri knihách si výborne oddýchnem, len keby toho času bolo viac :)

Beáta Kiselová Bileková
Overený zákazník
6.12.2023
Vianočná nádhera
Túto nádhernú knihu ste už určite všetci zaregistrovali, pretože je neprehliadnuteľná. Úžasné pestrofarebné ilustrácie nalákajú k jej nahliadnutiu aj tie najmenšie detičky, ale krásny vianočný príbeh za nimi v ničom nezaostáva.
V Sniežkove sa schyľuje ku Vianociam a zvieratká sa na ne veľmi tešia. Aj sovička Tibor pomáha zdobiť stromček, ale na druhý deň sa stane niečo nevídané. Na stromčeku chýbajú všetky ozdoby. Čo sa to stalo? Kto ich ukradol? Prečítajte si túto krásnu detskú knihu a zistite, ako to nakoniec dopadne.
Juj, táto kniha patrí medzi najkrajšie vianočné, aké som doteraz držala vo svojich rukách. Prekrásny príbeh navodí skvelú predvianočnú atmosféru, počas čítania budete mať pocit prítomnosti v deji a určite sa vám zapáči. Je nielen o Vianociach, ale aj o priateľstve, súdržnosti a spolupatričnosti. Odporúčam ju deťom kľudne od 4 rokov. Nám sa veľmi páči a dostala nás hneď od začiatku, pretože sovička Tibor je menovcom môjho manžela. Vrelo vám ju odporúčam. Takáto nádhera by nemala chýbať v žiadnej knižnici.
Čítať viac
3.12.2023
Vianoce v Sniežkove
Toto je nepochybne presne taká knižka, o ktorej by som nemusela ani nič napísať a už na prvý pohľad vás zaujme. Nádherný príbeh o nových priateľstvách, zázrakoch, pomoci blížnemu a Vianociach, ktoré vo vás dokážu zapáliť iskru lásky, ktorá má moc roztopiť všetky ľady, vás zahreje pri srdiečku.

Autorkou dielka je Eliška Kramerová, ktorá vytvorila naozaj krásny zimný príbeh, kde sa o nádherné doprovodné obrazy postaral slovenský ilustrátorský mág Adrián Macho. Perfektne napísaný text a ilustrácie tak vytvorili jeden výnimočný príbeh.
Ak môžem napísať za nás obe s dcérou, vyhlasujeme ju za jednu z najkrajších vianočných a zimných kníh, ktoré sme kedy čítali .
Čítať viac

Kúpte spolu
Vianoce v Sniežkove - Eliška Kramerová, Adrián Macho (ilustrátor), Bambook, 2023
Najlepšia mamička na svete - Sébastien Perez, Benjamin Lacombe, Bambook, 2023
27,37 €

„Človek má toľko rozumu, aby zistil, že nemôže žiť len podľa neho. Žije z citov - a s tými pravda nepomáha. “

Nebo nepozná obľúbencov - Erich Maria Remarque, 2021
Nebo nepozná obľúbencov
Erich Maria Remarque