Šesť typov pracovného génia - Patrick Lencioni, Porta Libri, 2023

14,90 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Šesť typov pracovného génia - Patrick Lencioni, Porta Libri, 2023
Šesť typov pracovného génia - Patrick Lencioni, Porta Libri, 2023

Šesť typov pracovného génia

Autor New York Times bestsellerov Patrick Lencioni predstavuje nový, skutočne prevratný model, ktorý navždy zmení naše predstavy o práci a tímoch. Kniha 6 typov pracovného génia... Čítať viac

Vek
18+
Vydavateľstvo
Porta Libri, 2023
Počet strán
176

Autor New York Times bestsellerov Patrick Lencioni predstavuje nový, skutočne prevratný model, ktorý navždy zmení naše predstavy o práci a tímoch. Kniha 6 typov pracovného génia je najrýchlejší spôsob, ako pomôcť ľuďom identifikovať... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

14,90 €

Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024
Šesť typov pracovného génia - Patrick Lencioni, Porta Libri, 2023
14,90 €

Viac o knihe

Autor New York Times bestsellerov Patrick Lencioni predstavuje nový, skutočne prevratný model, ktorý navždy zmení naše predstavy o práci a tímoch. Kniha 6 typov pracovného génia je najrýchlejší spôsob, ako pomôcť ľuďom identifikovať typ práce, ktorá im prináša radosť a energiu, a vyhnúť sa práci, ktorá vedie k frustrácii a vyhoreniu. Okrem osobného objavu a okamžitej úľavy, ktorú Pracovný génius poskytuje, poskytuje tento model tímom aj pozoruhodne jednoduchý a praktický rámec na využívanie prirodzených darov jeden druhého, čo zvyšuje produktivitu a znižuje zbytočné posudzovanie.

Klasickým Lencioniho spôsobom autor uvádza svoj model do života v príbehu, ktorý je rovnako príťažlivý ako presvedčivý. Rozpráva príbeh Bulla Brooksa, podnikateľa, manžela a otca, ktorý sa pustí do riešenia vlastnej frustrácie v práci a narazí na nový spôsob myslenia, ktorý zmení jeho pohľad na prácu, tím a dokonca aj na manželstvo.

To, čo túto knihu - a model, ktorý za ňou stojí - odlišuje od iných nástrojov a hodnotení, je rýchlosť, s akou ju možno pochopiť a aplikovať, a jej význam pre každý druh práce v živote, od riadenia spoločnosti cez uvedenie produktu na trh až po fungovanie v rodine.

Okrem tejto knihy Lencioni a skupina Table Group vytvorili 10-minútový hodnotiaci test, ktorý pomáha jednotlivcom rýchlo identifikovať ich nadanie a aplikovať tento model na seba a svoje tímy. Pridajte sa k státisícom ľudí, ktorí už objavili svojho pracovného génia, a zažite premenu svojej práce, svojho tímu a svojho života.
Čítať viac
Počet strán
176
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
150×235 mm
Hmotnosť
294 g
ISBN
9788081563140
Rok vydania
2023
Vekové odporúčanie
18+
Naše katalógové číslo
2150157
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Spojené štáty
Vydavateľstvo
Porta Libri
Pre koho
pre dospelých
Originálny názov
The 6 Types of Working Genius: A Better Way to Understand Your Gifts, Your Frustrations, and Your Team
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

3,0 / 5

1 hodnotenie

0
0
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Patrick Lencioni

Čítať viac

„Chcel somsa len zahrať, na divoký západ a zmiznúť v jednom z nich. Vypadnúť na pláž, popíjať rum a sledovať, tú dokonalú Božiu prácu, pri chôdzi v plavkách.“