Psychohygiena učiteľa v kocke - Peter Kusý, Raabe, 2023

22,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Psychohygiena učiteľa v kocke - Peter Kusý, Raabe, 2023
Psychohygiena učiteľa v kocke - Peter Kusý, Raabe, 2023

Psychohygiena učiteľa v kocke

Ako sa postarať o svoje mentálne zdravie

Každodenná prax učiteľov, vychovávateľov, pedagógov, pedagogických asistentov, ale aj iných odborníkov v školskom prostredí si vyžaduje obrovské vypätie a aktiváciu psychických... Čítať viac

Vydavateľstvo
Raabe, 2023
Počet strán
94

Každodenná prax učiteľov, vychovávateľov, pedagógov, pedagogických asistentov, ale aj iných odborníkov v školskom prostredí si vyžaduje obrovské vypätie a aktiváciu psychických síl. Preto, je veľmi dôležité naučiť sa tieto psychické sily načerpávať... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

22,00 €

Na sklade 3 ks
Posielame ihneď

Naši škriatkovia odporúčajú

Dievča v orlích pazúroch - Karin Smirnoff, Ikar, 2024
Psychohygiena učiteľa v kocke - Peter Kusý, Raabe, 2023
22,00 €

Viac o knihe

Každodenná prax učiteľov, vychovávateľov, pedagógov, pedagogických asistentov, ale aj iných odborníkov v školskom prostredí si vyžaduje obrovské vypätie a aktiváciu psychických síl. Preto, je veľmi dôležité naučiť sa tieto psychické sily načerpávať, aby nevznikol syndróm vyhorenia.

Brožúra ponúka základný prehľad a oboznámenie sa s témami týkajúcimi sa starostlivosti o mentálne zdravie pedagógov pôsobiacich v edukačnom prostredí v rámci výchovno-vzdelávacieho procesu.

Oboznámi s rizikami, ktoré so sebou pedagogická profesia prináša a tiež obsahuje niektoré profylaktické, preventívne, ale aj intervenčné možnosti, ktoré sú nevyhnutnou súčasťou psychohygienickej starostlivosti v pomáhajúcich profesiách.

Ponúka základnú orientáciu nielen v dôsledkoch, ktoré so sebou dlhodobo zanedbávaná starostlivosť o vlastné duševné zdravie prináša, ale informuje aj o konkrétnych psychohygienických možnostiach, ako si udržať a posilniť vlastné (nielen) duševné zdravie.

Informuje o tom, ktoré kroky často vedú k syndrómu vyhorenia, resp. na čo si dávať pozor, ak chceme dlhodobo „horieť, ale nevyhorieť“.
Čítať viac
Počet strán
94
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
135 g
ISBN
9788081408120
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1949139
Vydanie
1
Jazyk
slovenčina
Pôvod
Slovensko
Vydavateľstvo
Raabe
Pre koho
pre učiteľov
Účel knihy
proti stresu
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila kniha vám?

„Knihy sú ako korenie. Zvýrazňujú naše dni, nepripomínajú nám našu všednosť, ale umožňujú nám zreteľne si uvedomiť, koľko cestičiek môže každý nájsť vo svojom živote. Cestičiek k radosti, láske, pokoju či dobrodružstvu.“