Komorník, ktorý ma miloval - Valerie Bowman, Ikar, 2023

12,29 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Komorník, ktorý ma miloval

Na prísne tajnej misii nemôže stratiť hlavu

Celý Londýn pozná Beaua Bellhama ako markíza z Bellinghamu a len niekoľko dôveryhodných vie, že pracuje aj pre ministerstvo vnútra. Keď sa jeden z jeho priateľov prezlečie za... Čítať viac

3. diel série
Klub lokajov
Vydavateľstvo
Ikar, 2023
256 strán
4-5 hodín čítania

Celý Londýn pozná Beaua Bellhama ako markíza z Bellinghamu a len niekoľko dôveryhodných vie, že pracuje aj pre ministerstvo vnútra. Keď sa jeden z jeho priateľov prezlečie za lokaja, aby si našiel manželku, .. Čítať viac

  • Pevná väzba
  • Slovenčina
13,90 €

12,29 €

-12 %
Na sklade > 5 ks
Posielame ihneď

Dostupné v 29 knižniciach. Požičať v knižnici

Naši škriatkovia odporúčajú

Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Viac o knihe

Celý Londýn pozná Beaua Bellhama ako markíza z Bellinghamu a len niekoľko dôveryhodných vie, že pracuje aj pre ministerstvo vnútra. Keď sa jeden z jeho priateľov prezlečie za lokaja, aby si našiel manželku, Beau to považuje za vynikajúci nápad. Rozhodne sa vydávať za komorníka, aby na každoročnej slávnosti v závere sezóny odhalil zradcov kráľovstva. Nepočíta však s tým, že mu cestu skríži sebavedomá slúžka, ktorá dokáže človeku urobiť zo života peklo. Chystá sa vari prekaziť jeho poslanie?

Slečna Marianne Notleyová má viac tajomstiev než sponiek vo vlasoch. Keď stretne nového komorníka, okamžite v nej vzbudí nedôveru. Neprekáža jej jeho švihácky vzhľad a neodolateľný šarm, ale je priveľmi sebavedomý a kladie priveľa otázok. Aby odhalila pravú identitu tajomného komorníka, neváha využiť svoj ženský pôvab. Po čase sa však pretvárka zmení na skutočnú zamilovanosť.

A keď pravda vyjde najavo, môže ich nadobro rozdeliť alebo naveky spojiť.
Čítať viac
Originálny názov
The Valet Who Loved Me
Počet strán
256
Väzba
pevná väzba
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
312 g
ISBN
9788055189680
Rok vydania
2023
Naše katalógové číslo
1915931
Štýl
romantický
Jazyk
slovenčina
Preklad
3. diel série
Klub lokajov
Vydavateľstvo
Ikar
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

6 hodnotení

5
1
0
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie čitateľov

26.8.2023
Komorník, ktorý ma miloval je tretím dielom série Klub lokajov, ale každý príbeh sa dá čítať samostatne (ani ja som prvé dve časti nečítala). Bola to príjemná historická romanca, taká jednohubka, ktorú prečítate v priebehu pár hodín.

Romantika bola obohatená o zápletku ohľadom práce v tajných službách (mám pocit, že každá historická romanca, ktorú som v poslednej dobe prečítala, sa niesla v podobnom duchu; tým nechcem povedať, že by mi to nevadilo, to vôbec nie, mám rada, keď je romantika obohatená o kúsok "akcie").

Marianne bola šikovná, inteligentná a nebojácna mladá žena. Mám rada podobné typy ženských postáv, ktoré sa vedia postarať samy o seba, nenechajú si úplne skákať po hlave a nemajú problém prekročiť hranice, ktorými boli v danej dobe ženy obmedzené. Navonok možno pôsobila ako "obyčajná" slúžka, ale netreba ju podceňovať, neraz dokázala prekvapiť.

Beau bol tiež sympaťák. Nestriedal jednu ženu za druhou, nepil alkohol, bol bystrý, pracovitý a hoci mal vysoké postavenie, nezneužíval ho. Páčilo sa mi jeho priateľstvo s jeho najlepšími kamarátmi, najmä to ich neustále podpichovanie. Keď bol jeden z nich v úzkych, ostatní vždy stáli pri ňom.

Romantická linka bola fajn, no úplný wow efekt sa u mňa nedostavil. K tomu mi tu niečo jednoducho chýbalo. Začiatok ich vzťahu bol trochu hŕŕŕ, v strede prišiel taký nejaký útlm a koniec bol zasa celkom rýchly. Keby to autorka rovnomernejšie prerozdelila, pôsobilo by to na mňa lepšie.
Čítať viac

Vydavateľstvo Ikar

Čítať viac

„Ani ty nejkrásnejší diamanty nemusí být úplně dokonalé. Na chybách není nic špatného. Dělají z nás lidi. “