Across the Void - S.K. Vaughn, Sphere, 2019

17,50 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Across the Void - S.K. Vaughn, Sphere, 2019
Across the Void - S.K. Vaughn, Sphere, 2019

Across the Void

May Knox floats in space, the only survivor of a catastrophic accident. There is just one person who can save her: a man whose heart she broke, millions of miles away. It's... Čítať viac

Vydavateľstvo
Sphere, 2019
368 strán
5 hodín čítania

May Knox floats in space, the only survivor of a catastrophic accident. There is just one person who can save her: a man whose heart she broke, millions of miles away. It's Christmas Day, 2067. Silent Night drifts across the ruins of ... Čítať viac

  • Brožovaná väzba
  • Angličtina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Ďalšie knižné vydania
Skrz prázdnotu - S.K. Vaughn, Host, 2020
Brožovaná väzba
Čeština, 2020
Do 4 – 5 dní

Naši škriatkovia odporúčajú

Temné sekundy - Karin Fossum, mamaš, 2024

Viac o knihe

May Knox floats in space, the only survivor of a catastrophic accident. There is just one person who can save her: a man whose heart she broke, millions of miles away. It's Christmas Day, 2067. Silent Night drifts across the ruins of a wrecked spaceship, listing helplessly in the black. A sole woman, May, stirs within - the last person left alive of a disastrous first manned mission to Europe, a moon of Saturn. There is only one person who can help her - her ex-husband Stephen, a NASA scientist who was heading up the mission back on Earth. Until, that is, she broke his heart and he left both her and the mission. Now May clings to life and it is only his voice travelling across the fathomless miles that can bring her home. In this twisty, gasp-inducing thriller, when each breath is a fight for survival, their relationship is the difference between life and death.
Čítať viac
Počet strán
368
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
153×234 mm
Hmotnosť
595 g
ISBN
9780751570724
Rok vydania
2019
Naše katalógové číslo
535601
Jazyk
angličtina
Vydavateľstvo
Sphere
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,5 / 5

4 hodnotenia

3
0
1
0
0

Ako sa páčila kniha vám?

Recenzie Martinusákov

Martinus
7
zamestnanec
2. júla 2021

Zo začiatku som bola troška skeptická. Mala som názor, že nie je možné napísať takmer 400 stranový vesmírny scifi román bez toho, aby to neboli len nudné opisy technológie. Mýlila som sa. Príbeh bol pútavý, dynamický a udržiaval vo mne neustále napätie. Hlavná hrdinka neustále čelila novým výzvam a problémom, no dostať sa im na koreň nebolo také jednoduché. Niekde som čítala, že niekto túto knihu prirovnáva k Marťanovi - súhlasím. Príbehovo síce nejde o nič podobné, no konečný dojem vo mne zanecháva rovnako pozitívny.
Ak teda hľadáte futuristické scifi s prvkami trileru, ale chcete sa vyhnúť hlbším prvkom hororu, knihu vrelo odporúčam.

Čítať viac

Recenzie čitateľov

16

Čitateľka od roku 1993, lovkyňa antikvariátnych pokladov a milovníčka ilustrácií bookstagram @mrs.columbo.loves.reading

Irisa Krížiková
Overený zákazník
28.9.2021
akčný príbeh z vesmíru a vzťahová dráma v jednom
Príbeh sa odohráva sčasti vo vesmíre, kde sa kapitánka vesmírnej lode May Knoxová snaží zachrániť pred smrťou, a na Zemi, odkiaľ sa jej pokúša pomôcť jej manžel, vedec z NASA. Scény sa nestriedajú len medzi vesmírom a Zemou, ale aj mezi časovými rovinami. Prítomnosť sa strieda s minulosťou a čitateľ vďaka tomu spozná pozadie a motivácie postáv.

Prvá tretina knihy plynie hladko a svojho čitateľa si k sebe bez problémov pripúta. Autorov štýl je príjemný, ľahko čitateľný a technické opisy bez problémov pochopia aj tí, čo si s fyzikou až tak netykajú.

Po dobrom rozbehu a solídne skonštruovanej zápletke však, podľa mňa, dej začal trochu pokrivkávať. Najmä v poslednej tretine toho na mňa už bolo trochu veľa a nie vždy sa mi zdal príbeh dostatočne uveriteľný. Asi za to môže najmä autorova túžba zakomponovať do príbehu priveľa vecí. Román totiž chce byť akčným thrillerom, chce odhaliť skorumpovaných oligarchov, ktorí ovládajú NASA, túži byť ale aj citlivým príbehom o jednom manželstve, a ešte sa do toho zamieša aj milostný trojuholník. Na mňa osobne prekombinované. Menej je niekedy viac...

Ku koncu som si často hovorila, že možno by to celé lepšie pôsobilo ako film. A keďže autor je, ako som si potom prečítala, scenárista, asi to aj dáva zmysel.

Číta sa to však celkom dobre, takže ak Vás príbeh zaujal, skúste to. Možno sa Vám bude páčiť viac ako mne.
Čítať viac

„Neopúšťať planétu Zem je ako byť stroskotancom na pustom ostrove a nepokúšať sa odtiaľ uniknúť.“