Veľké slovanské dobytie sveta - Marian Kapolka, Eko-konzult, 2018

15,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Veľké slovanské dobytie sveta - Marian Kapolka, Eko-konzult, 2018
Veľké slovanské dobytie sveta - Marian Kapolka, Eko-konzult, 2018

Veľké slovanské dobytie sveta

Apokalypsa po roku 1000

Vydavateľstvo
Eko-konzult, 2018
Počet strán
320
  • Pevná väzba
  • Slovenčina
Vypredané

Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude kniha dostupná.

Dostupné v 9 knižniciach. Požičať v knižnici

Dievča v orlích pazúroch - Karin Smirnoff, Ikar, 2024

Upozornenie: Obsah tejto knihy je vnímaný ako kontroverzný. Vážime si však slobodu prejavu a výberu, a preto v našej ponuke nájdete diela na rôzne témy. Pri ich čítaní odporúčame nezabúdať na kritické myslenie a na názory odborníkov, ktoré rozšíria vaše vedomosti v danej oblasti. Zisk z predaja tejto knihy putuje na podporu občianskeho združenia OZ Mladí a neziskovej organizácie Slovenská debatná asociácia. O tom, prečo túto aktivitu robíme sa môžete dočítať v našom článku.

Zobraziť anotáciu ku knihe od vydavateľa

Viac o knihe

Napadlo vám niekedy, že svetové dejiny v skutočnosti mohli byť celkom iné, ako sa to učíme v škole? Keď začneme dôkladne študovať históriu, nadobudneme dojem, akoby história bola akási pretrhnutá. Mnohí vedci tvrdia, že došlo k veľkej globálnej katastrofe, ktorá dejiny celkom zmenila. Existuje mnoho dôkazov, a to nielen geologických, archeologických, ale aj v kalendároch chýbajú celé stáročia. Ako je to možné? Je to len naša neznalosť alebo došlo k úmyselnému falšovaniu oficiálnej histórie? Ako je možné, že mnohé kroniky na základe, ktorých bola vytvorená oficiálne história existujú len v opisoch opisov? Sú tieto opisy pravé, alebo ide o vymyslené falzifikáty? Sú uznávaní stredovekí historici, len firmy s ručením obmedzeným?

Aké boli skutočné neskreslené dejiny? A týka sa to, a to veľmi, aj nás na Slovensku. Je tu priveľa otázok a paradoxov, aby to mohla byť pravda. Je nevyhnutá zmena koncepcie skúmania dejín? Kedy vlastne skutočne začal náš kresťanský letopočet? Ak ste doteraz ešte neboli prekvapení, tak teraz určite budete.
Čítať viac
Počet strán
320
Väzba
pevná väzba
Rozmer
165×235 mm
Hmotnosť
672 g
ISBN
9788080792756
Rok vydania
2018
Edícia
Všetko bolo inak
Naše katalógové číslo
452255
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
Eko-konzult
Kategorizácia

„Láska je hmla a vzdych ju odveje. Láska je v oku iskra nádeje, ale aj more sĺz - tak čo chceš ešte? Láska je múdre šialenstvo, je z bied pomáhajúci liek, i prudký jed.“

Romeo a Júlia - William Shakespeare, 2006
Romeo a Júlia
William Shakespeare