Periodická tlač od vydavateľstva Standardt
Zoradiť
- Bestsellery
- Top hodnotené
- Novinky
- Najdrahšie
- Najlacnejšie
- Najvyššia zľava
-
27 produktov
Deviate číslo Standartu sa začína jednoduchou otázkou: čo je vlastne latte? Odpoveď je ale oveľa komplexnejšia, ako by sa mohlo zdať. Objav s nami rastúci trend dúhových latte, potráp sa akademickým pohľadom na otázku materiálnosti kávy, ...
-
7,00 €Do 15 – 20 dní
Kávový priemysel stojí a padá na ľuďoch. Ako konzumenti často zabúdame, že ľudia, ktorí pestujú, dovážajú, pražia a pripravujú našu rannú kávu, sa tiež snažia o dôstojné živobytie. Mzdová transparentnosť je horúcou témou v mnohých odvetviach ...
-
7,00 €Do 15 – 20 dní
V novom vydaní prinášame správu o realite, ktorej čelia producenti kávy v Peru; ďalšie pokračovanie mýtov od bývalého baristického majstra sveta, Gwilyma Daviesa...
-
10,00 €Do 15 – 20 dní
Kristy a Benovi Carlsonovcom veľmi záleží na tom, aby vyprodukovali excelentnú kávu, a pritom sa postarali o blahobyt farmárov. No kým sa takými producentmi kávy stali, dlhé hodiny snívali o sprostredkovaní priamych ...
-
7,00 €Do 15 – 20 dní
Jaké povinnosti máme jako občané světa a kávoví profesionálové vůči farmářům, na jejichž práci je náš obor založen? Konrad Brits zkoumá, jak naše snahy o dosažení udržitelných dodávek mohou mít důležité a pozitivní důsledky pro drobné zemědělce ...
-
Vypredané
Meditácia na paralely medzi kávovým cuppingom a fotografiou, ktorá vyvrcholí mikroskopickou foto-esejou, vďaka ktorej uvidíte kávu naozaj zblízka...
-
Vypredané
Objavovanie krajín pôvodu nás tentokrát zavedie na Havaj a experimentovaním s kreatívnymi prípravami kávy nás prevedú austrálski šialenci z Barista Hustle. Sadli sme si na kávu s úradujúcimi baristickými majstrami Lukášom Podbehlým a Adamom Neubauerom, ..
-
Vypredané
Nové číslo Standartu je plné článkov, esejí, rozhovorov a umenia, ktoré sa zaoberajú témami od trvalo udržateľného importu až po budúcnosť kávy...
-
Vypredané
Kritika, ako sociálny fenomém, sa môže stať hnacou silou vo vašej práci. Pri aktuálnom vydaní Standart magazínu predstavujeme novú štruktúru obsahu, kde sa tematickým článkom stáva esej „Otázka kvality: o káve a kritike“, od úžasnej...
-
Vypredané
Nové číslo Standartu pokrýva rozmatinú škálu tém, ktorých cieľom je zmierniť priepasť medzi baristami a kávovými profesionálmi, kávičkármi a domácimi baristami a tými, ktorí si chcú jednoducho vychutnať príjemný moment v kaviarni...
-
Vypredané
Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?
Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať
Z dvoch rôznych uhľov sa pozrieme na to, ako môžme zabezpečiť prežitie kávového priemyslu, ktorý čelí výzvam zo strany klimaticných zmien. Preskúmame nástrahy jednej s producentských krajín - Nicaragui, ...
-
Vypredané
Standart číslo 11 sa nebojí vybočiť z tradičných tém. Začíname otvorením kontroverznej témy, ktorá rozvíri mnohé kruhy v šálkach kávových štamgastov - káva vs. čaj! ...
-
Vypredané
Aktuálne vydanie magazínu Standart prichádza tak, ako vždy, s rôznymi témami, článkami, esejami či rozhovormi. V novom čísle sa zaoberáme výzvami, ktorým náš priemysel čelí, a ktoré sú dnes dôležitejšie viac, ako kedykoľvek predtým...
-
Vypredané
Kávu milujeme pre jej schopnosť podnietiť kreatívne diskusie, inšpiratívne stretnutia a skúsenosti. Publikovaný kvartálne a tvorený nezávisle, v každom čísle Standart magazínu venujeme 130 strán príbehom (nielen) o kávovej kultúre...
-
Vypredané
Kávu milujeme pre jej schopnosť podnietiť kreatívne diskusie, inšpiratívne stretnutia a skúsenosti. Publikovaný kvartálne a tvorený nezávisle, v každom čísle Standart magazínu venujeme...
-
Vypredané
Standar Magazín #14 v sebe ukrýva rozmanitú škálu zaujímavých tém, ktorých hlavným cieľom je spojiť pomyselnú priepasť medzi baristami a profesionálmi v továrenskom priemysle, nadšencami, ...
-
Vypredané
Kristy a Benovi Carlsonovcom veľmi záleží na tom, aby vyprodukovali excelentnú kávu, a pritom sa postarali o blahobyt farmárov. No kým sa takými producentmi kávy stali, dlhé hodiny snívali o sprostredkovaní priamych ...
-
Vypredané
To, že káva je ovocie, si veľa ľudí neuvedomuje. Keď však zistia, že široké spektrum chutí má okrem kávového zrnka aj nápoj z kávovej čerešne, rýchlo zbystria pozornosť. Fenomén Cascary nám spolu s rôznymi kreatívnymi receptami na jej prípravu ...
-
Vypredané
Prinášame vám pútavé informácie o zrode kávy v Indii; článok o svetlom a tmavom pražení s jedným z popredných pražiarov v Spojenom kráľovstve; spolu s výskumníkmi sa pozrieme na najnovší vývoj agrolesníctva v Brazílii...
-
Vypredané
Naše redakce dala dohromady rozmanitý obsah, od článku o genetickém výzkumu, jenž pomáhá kávovníku odolávat chorobám, až po napůl smyšlený výčet nelegálních barů...
-
Vypredané
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle