Najlacnejšie z kategórie: gastro gastro od vydavateľstva Goriffee
Zoradiť
- Bestsellery
- Top hodnotené
- Novinky
- Najdrahšie
- Najlacnejšie
- Najvyššia zľava
-
35 produktov
Skvelá káva na espresso od domorodého kmeňa MAM. MAM je mikro-regionálny blend, ktorý bola zozbieraný od šesťdesiatich malých pestovateľov v okolí obcí La Libertad a San Pedro Necta v regióne Huehuetenango...
-
Vypredané
Farmu Ecoagricola založili bratia Marcelo a Roberto Flanzer. Farma má certifikáciu Rainforest Alliance ™ a v priebehu rokov dosiahla vysoké štandardy v ekologickej udržateľnosti. Časti farmy sú prírodné rezervácie, kde voľne žijú divoké zvieratá...
-
Vypredané
Táto káva je vypestovaná kooperáciou 86 farmárov s veľmi precíznym prístupom k pestovaniu aj spracovaniu. Zrelé čerešne doručujú do spracovateľskej stanice Garzon, odkiaľ sa potom exportujú. Región Huila má skvelé podmienky na pestovanie vďaka...
-
Vypredané
-
Vypredané
Vyvážená káva z úpätia hory Chirripó vhodná na každodenné espresso. Svieže tóny zrelých jabĺk sa miesia so sladko-horkou chuťou karamelu a orechov. Táto káva pochádza z farmy La Isabela, ktorú založil ešte otec Dona Claudia Salazar Ariasa, o ktorú...
-
Vypredané
-
Vypredané
Simbi je vodný mlyn pod horou Huye v Južnej Rwande, ktorý vlastní Abdul Rudahunga. Abdul spolupracuje s komunitou okolo 1500 mikrofarmárov, ktorí mu dodávajú zelenú kávu, on ju následne spracuje a exportuje. Okolie Huye má veľmi výživnú železitú a...
-
Vypredané
-
Vypredané
Tento zaujímavý mikrolot je z malej farmy uprostred horského masívu Mantiquera, ktorú vlastní Jose Adriano Nieto. Táto káva sa zúčastnila brazílskeho Golden cupu, ktorí síce nevyhrala, ale získala veľmi pekné bodové ohodnotenie 86bodov/100. Jedná sa o...
-
Vypredané
-
Vypredané
Ecoagricola je brazílska farma, ktorú vlastnia bratia Marcelo a Roberto Flanzerovci, s ktorými spolupracujeme už druhý rok. Ich prístup sa zameriava na udržateľné pestovanie kávy. Špecifikum tejto kávy je experimentálne spracovanie nazývané...
-
Vypredané
-
Vypredané
Aj tento rok pokračujeme v spolupráci s organizáciou 7 Elements, ktorá sa sústredí na pestovanie kávy v Peru permakultúrnym spôsobom. Permakultúra je spôsob pestovania, ktorý zahŕňa starostlivosť o prostredie, starostlivosť o pestovateľov a...
-
Vypredané
Mitiku Alemayahu vypestoval krásneho reprezentanta premytých Etiópií. Táto káva je plná kvetov, ovocia, ľahká, pripomínajúca skoro až čierny čaj, pritom chuť je plná a čistá. Mitiku sa na svojej farme sústredí na ekologické pestovanie a pestovanie...
-
Vypredané
Štyria pestovatelia kávy sa spojili s myšlienkou vytvorenia združenia s cieľom zlepšiť svoj príjem a kvalitu života spoločným predajom svojich káv. Založili Grupo Asociativo Villa Esperanza...
-
Vypredané
Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?
Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať
Naozaj lahodný decaf. Nie je ľahké nájsť dobrý decaf, ale tento je skutočne výborný, vhodný pre všetkých, ktorí si chcú dopriať chuť výberovej kávy, ale ich telo nezvláda kofeín. Táto káva je výsledkom spojenia farmárov z oblasti La Plata v Huile a...
-
Vypredané
Greenco, je spoločnosť, ktorá vlastní a manažuje stanicu Gahahe. Greenco dohliada na kávu počas celého procesu od zberu až po spracovanie. Túto spoločnosť založili v roku 2015 a odvtedy svojou kvalitou dominuje kávovej scéne v Burundi, ale aj súťažiam...
-
Vypredané
Finca Aurora bola založená v roku 1887. V roku 2002 ju kúpil súčasný vlastník POLA S.A. Finca Aurora s rozlohou 121 hektárov je obklopená lesmi, riekami a prírodnými prameňmi, ktoré poskytujú plantáži vynikajúce zdroje prírodnej vody a dusíka ako...
-
Vypredané
-
Vypredané
Bosque de Marfil je názov lesa v najjužnejšej provincii Loja v Ekvádore a 44 farmárov, ktorí pestujú túto kávu, ho nazýva domovom. Výsledky tejto kooperácie sú každý rok očarujúce...
-
Vypredané
S Davidom Rubanzangabom, ktorý je majiteľom Huye mountain spolupracujeme prakticky od založenia Goriffee a jeho káva sa do našej ponuky vracia už piaty krát...
-
Vypredané
Karambi CWS je jeden z partnerov, ktorí sa vracajú do našej ponuky rok za rokom kvôli skvelej kvalite a unikátnej chuti ich kávy...
-
Vypredané
Túto organickú kávu vypestoval farmár Miguel Angel Paz, ktorý vlastní farmu El Pitarrillo. Farma sa rozprestiera vo výške okolo 1250 mnm a má rozlohu 7 hektárov. Miguel vlastní farmu už 25 rokov a pestuje rôzne odrody, aby porovnal ich vlastnosti pri...
-
Vypredané
-
Vypredané
Tento lot bol vyprodukovaný na farme Asefa Dukamo v mimoriadne vysokej nadmorskej výške až okolo 2250mnm. Zelenú kávu dopestovalo okolo 400 mikrofarmárov z komunity v údolí Bombe. Chuť je vrstevnatá a veľmi hustá, prekvapí intenzívnymi tónmi...
-
Vypredané
-
Vypredané
Táto káva bola vyprodukovaná v regióne Sidama kooperáciou Daye Bensa. Mikrolot bol spracovaný naturálne, vďaka tomu nájdeme v chuti hlboké tóny bobuľového ovocia, kôstkového ovocia a karamelu. Po otvorení balíka zaujme sladká vôňa...
-
Vypredané
-
Vypredané
José Eduardo Lopez je mikrofarmár, ktorý sa stará iba o 2 hektáre kávovej farmy v Las Pacayas v Hondurase. José vyprodukoval veľmi zaujímavú kávu, kvôli hĺbke a rozmanitosti chutí, ale zároveň sú tieto chute veľmi čisté a elegantné. Tento lot bol...
-
Vypredané
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle