Prekonajte úzkosť - Kirren Schnack, N Press, 2024

Kuchárky podľa potravín v slovenskom jazyku od vydavateľstva Príroda

Zúžiť výberu

Použité filtre
Zrušiť filtre
Syry sveta - Juliet Harbutt, Príroda, 2021
Syry sveta

Najlepšia kniha pre milovníkov syra – obsahuje charakteristiky viac ako 750 rôznych syrov. Skvelý obrazový materiál povzbudí všetky vaše chuťové bunky!...

  • Čítanávýborný stav
    20,93 €
    -29 %
    Na sklade
  • Knihapevná väzba
    29,59 €
    Na sklade 3 ks

Vinič v záhrade - Werner Fader, Príroda, 2002
Vinič v záhrade

Farebná publikácia s množstvom fotografií. Odrody viniča pre záhrady a ku stenám, vysádzanie a ošetrovanie mladého viniča od správneho rezu...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Koreniny - Kolektív autorov, Príroda, 2007
Koreniny
  • Autorský kolektív

Súprava. 128 stranová knižka o koreninách a ich použití + kameninový mažiarik na koreniny

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Mäso - kuchárska kniha - Fletcher Nichola, Príroda, 2016
Mäso - kuchárska kniha

Pre mnohých ľudí jedlo bez mäsa ani nie je jedlo. Už len pri vyslovení tohto slova im tečú slinky. Aby sme si mohli mäso naozaj dobre vychutnať, mali by sme viac vedieť o tom, ako si ho vybrať, správne pripraviť a tepelne spracovať...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Koreniny - Gill Davies, Príroda, 2017
Koreniny

Korenina je usušené semeno, plod, koreň, kôra alebo iná látka rastlinného pôvodu. Používa sa predovšetkým na ochutenie, zafarbenie a konzervovanie jedla. Táto kniha sa zaoberá všetkými hlavnými koreninami, ktoré sa dnes používajú...

  • Čítanávýborný stav
    9,81 €
    Na sklade
  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Bylinky - Gill Davies, Príroda, 2017
Bylinky
Martinus
Martinusáčka odporúča 5

Kniha zobrazuje 65 byliniek v celej ich kvetinovej nádhere spolu s prehľadnými údajmi o pôvode a liečivých účinkoch. Opisuje vôňu a chuť každej bylinky a odporúča, s čím sa najlepšie kombinuje a aké je jej kulinárske použitie...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Očistné polievky - Alison Velázquez, Príroda, 2017
Očistné polievky

Zistite, ako môžu polievky zlepšiť vaše zdravie. Stačí mixér – a obyčajné suroviny, ktoré používate každý deň, sa zmenia na jedlo plné živín. Zlepšite si zdravie niektorou z 10 očistných kúr, ktoré vám pomôžu znovu nadobudnú...

  • Čítanávýborný stav
    11,12 €
    Na sklade
  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Chutné jedlá z mäsa - Mari Lajosová, Károly Hemző, Príroda, 2006
Chutné jedlá z mäsa

Kedysi dávno, ešte v prehistorických časoch, jednému z našich predkov - možno mal skrehnuté prsty po úspešnom love - spadol do ohňa kúsok mäsa a svojou vôňou privábil všetkých z okolia. Uplynulo sotva tisíc rokov a mäso sa preťahovalo z prírody do kuchýň.

  • Čítanávýborný stav
    2,30 €
    Na sklade
  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Zeleninové jedlá a šaláty - Anna Klimová, Príroda, 2003
Zeleninové jedlá a šaláty

Neodmysliteľnou súčasťou zdravej výživy je zelenina, ktorá obsahuje množstvo vitamínov nevyhnutných pre zdravie, vlákninu, priaznivo ovplyvňujúcu peristaltiku čriev.

  • Čítanávýborný stav
    2,30 €
    Na sklade
  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Domáce sirupy a limonády - Urob si sám - Monika Halmos, Príroda, 2018
Domáce sirupy a limonády - Urob si sám

Limonády z čerstvého ovocia dochutené citrónom, cukrom, medom či aromatickými bylinkami. Sirupy ako od babičky z čerstvého ovocia zo záhrady. Niekoho očarí vôňa levandule, inému poskočí srdce pri exotickom ovocí, ďalší zbožňuje...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Weber - Grilovanie, Steaky - Jamie Purviance, Príroda, 2016
Weber - Grilovanie, Steaky

Odborníci sa domnievajú, že ľudská civilizácia sa začala pred stovkami tisíc rokov, keď si naši predkovia po prvý raz opiekli mäso na ohni. Dnes si už len ťažko vieme predstaviť, aké tuhé muselo byť vtedy mäso v porovnaní s dnešnými šťavnatými...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Zelenina - Siegfried Stein, Príroda, 1999
Zelenina

Užitočné informácie o zmiešaných výsadbách, zvýšených a vysokých záhonoch, o prirýchľovaní fóliou a netkanou textíliou, o ochrane rastlín...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Nápoje na každý deň - Pomien Matuška, Príroda, 2003
Nápoje na každý deň

Je všeobecne známe, že nenahraditeľným doplnkom našej každodennej potravy sú nápoje. Vhodne volený a podávaný nápoj, ktorý dopĺňa pokrm, prispieva k zvýšeniu kultúry stravovania.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Babičkine polievky, omáčky a prívarky - Renato Magát, Príroda, 2014
Babičkine polievky, omáčky a prívarky

Polievku vie uvariť aj menej skúsená gazdinka. Uvariť však také polievky, aké varili naše babičky, vie dnes už málokto. Naše babičky vedeli navariť lacno a zároveň veľmi chutne...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Babičkine jedlá z mäsa - Renato Magát, Príroda, 2015
Babičkine jedlá z mäsa

Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským jedlám z mäsa. V našich...

  • Čítanávýborný stav
    10,79 €
    Na sklade
  • Knihapenová väzba
    Vypredané

Chutné jedlá zo zeleniny - Mari Lajosová, Károly Hemző, Príroda, 2006
Chutné jedlá zo zeleniny

Keď sa na trhu objaví množstvo rozličnej zeleniny, vynorí sa otázka: "Je to krásne, ale čo z toho uvariť?" Podľa toho, čo k tomu pridáme a čo z toho pripravíme, môžeme vytvoriť výborné studené alebo teplé predjedlá, šaláty, chuťovky pre hostí...

  • Čítanávýborný stav
    2,96 €
    Na sklade
  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Dezerty, Príroda, 2005
Dezerty

Či už hľadáte zákusky na všedný deň, alebo chcete rozmaznávať dobrého priateľa či niektorého člena rodiny, z našej starostlivo zostavenej kuchárky si určite vyberiete niečo, čo vám bude dokonale vyhovovať.

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Weber - Grilovanie, Burgery - Jamie Purviance, Príroda, 2016
Weber - Grilovanie, Burgery

Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Babičkine jedlá bez mäsa - Renato Magát, Príroda, 2014
Babičkine jedlá bez mäsa

Bezmäsité jedlá majú v našej kuchyni nezastupiteľné miesto, hoci si väčšina z nás nevie predstaviť život bez mäsa. Kedysi sa mäso jedlo iba v nedeľu. Najčastejšími...

  • Čítanávýborný stav
    9,59 €
    Na sklade
  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Neviem o sebe nič dopredu a moje dobrodružstvá sa začínajú až vo chvíli, keď o nich rozprávam.“

Jednoducho je to tak - Gérard Depardieu, Lionel Duroy, 2015
Jednoducho je to tak
Gérard Depardieu, Lionel Duroy