Kuchárky podľa potravín v anglickom jazyku od vydavateľstva W. W. Norton & Company
In Dave Arnold s world, the shape of an ice cube, the sugars and acids in an apple, and the bubbles in a bottle of champagne are all ingredients to be measured, tested, and tweaked...
-
Knihapevná väzba38,19 €Viac ako 30 dní
Michael Dietsch took the mixology community by storm when he brought back a popular drink from colonial times, the shrub. Not the green, leafy kind that grow in the ground...
-
Knihapevná väzba15,20 €Viac ako 30 dní
Celebrated Los Angeles bartender Christiaan Roellich approaches a drink the way a master chef approaches a dish: he draws on high-quality seasonal ingredients to create cocktails for every occasion....
-
Knihapevná väzba31,39 €Na sklade 1 ks
Charcuterie - a culinary specialty that originally referred to the creation of pork products such as salami, sausages and prosciutto - is true food craftsmanship, the art of turning preserved food into items of beauty and taste...
-
Knihapevná väzbaVypredané
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle