Mile High – Vrchol v oblakoch - Liz Tomforde, Zelený kocúr, 2024

Učebnice pre gymnáziá zo série Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba

Použité filtre
Zrušiť filtre
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť - Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová, Expol Pedagogika, 2007
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne...

  • Knihabrožovaná väzba
    26,68 €
    -5 %
    Na sklade 3 ks

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť - Alena Brandšteterová, Expol Pedagogika, 2006
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov...

  • Knihabrožovaná väzba
    26,68 €
    -5 %
    Na sklade 3 ks

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) - Loffayová, Brandšteterová, Expol Pedagogika, 2005
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť)

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek...


Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) - Loffayová, Brandšteterová, Expol Pedagogika, 2006
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť)

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov...


Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) - Loffayová, Brandšteterová, Expol Pedagogika, 2007
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť)

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou...



Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Jediné, čo som dostal od života zadarmo, boli ovčie kiahne. Na všetko ostatné som si poctivo zarobil vlastnými rukami.“

Mafiánska poprava? - Peter Šloser, 2019
Mafiánska poprava?
Peter Šloser