Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024

Gastronómia učebnice zo série Nové receptúry a technológie prípravy pokrmov

Populárne filtre
Použité filtre
Zrušiť filtre
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní - Konrád Kendík, Nová Práca, 2004
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci)...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Váš smiech je naozaj ako nádherná dúha po búrke, povedal doktor Goel, a keď sa na ňu usmial, na lícach jej okamžite rozkvitli červené ruže.“

Dieťa vojny - Renita D´Silva, 2022
Dieťa vojny
Renita D´Silva