Pollyanna - Eleanor H. Porter, Kumran, 2024

Knihy o potravinárstve v českom jazyku od vydavateľstva Ossis

Použité filtre
Zrušiť filtre
Chemie potravin I+II - Jan Velíšek, Jana Hajšlová, Ossis, 2009
Chemie potravin I+II 
CZ

Chemie potravin je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských studijných programů Fakulty potravinářské a biochemické technologie, Vysoké školy chemicko-technologické v Praze...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Keď túžime po spravodlivosti pre seba, nesmieme byť nespravodliví k iným. Upierať udatnosť nepriateľovi, ktorého sme premohli, znamená podceňovať naše víťazstvo.“

Ben Hur - Lew Wallace, 2015
Ben Hur
Lew Wallace