Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Pre náročných odborné a náučné knihy od vydavateľstva The Cooking Lab

Populárne filtre
Použité filtre
Zrušiť filtre
Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking - Nathan Myhrvold, Chris Young, Maxime Bilet, The Cooking Lab, 2011
Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking 
EN

A revolution is underway in the art of cooking. Just as French Impressionists upended centuries of tradition, Modernist cuisine has in recent years blown through the boundaries of the culinary arts....

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Modernist Cuisine at Home - Nathan Myhrvold , Maxime Bilet, The Cooking Lab, 2012
Modernist Cuisine at Home 
EN

The culinary revolution that has transformed restaurant menus around the world is also making its way into home kitchens. The Cooking Lab, publisher of the encyclopedic two-volume set Modernist Cuisine, ...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„To jediné, na čo sa nevzťahuje pravidlo väčšiny, je ľudské svedomie.“