Bohyne a prízraky - Juraj Červenák, Artis Omnis, 2024

S pevnou väzbou s modrou obálkou kuchárky podľa národnej kuchyne

Zúžiť výberu

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Typ diéty
Druh potravín
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Séria
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Slovegán - Nikoleta Kováčová, Moloko Ventures, 2019
Slovegán
Martinus
Martinusáčka odporúča 5

Slovegán je prvá skutočná slovenská vegánska kuchárka. Nájdete v nej 78 tradičných slovenských receptov v netradičnej vegánskej verzii. Nechýbajú najväčšie vychytávky slovenskej kuchyne - halušky, pirohy, guláš, sviečková alebo segedín...

  • Knihapevná väzba
    29,90 €
    Na sklade > 5 ks

Italian Coastal - Amber Guinness, Thames & Hudson, 2024
Italian Coastal 
EN

An enchanting and delectable journey to the shimmering waters of the Tyrrhenian Sea, via plates of pasta, baked fish, and glasses of peach-laced white wine - from the author of A House Party in Tuscany...

  • Knihapevná väzba
    37,12 €
    Predobjednávka,
    vychádza pozajtra

Greece - Vefa Alexiadou, Phaidon, 2017
Greece 
EN

Greece: The Cookbook is the definitive work on the rich and fascinating cooking of modern Greece. Greece: The Cookbook is the first truly comprehensive bible of Greek food in English. Rapidly increasing in popularity, ...

  • Knihapevná väzba
    51,95 €
    Viac ako 30 dní

The Complete Book of French Cooking - Vincent Boué, Hubert Delorme, Flammarion, 2023
The Complete Book of French Cooking 
EN

Legendary chef Paul Bocuse described this essential guide as “an invaluable kitchen companion” for novice and established cooks...

  • Knihapevná väzba
    43,99 €
    Na sklade 1 ks

The Nordic Cookbook - Magnus Nilsson, Phaidon, 2015
The Nordic Cookbook 
EN

Leading international chef Magnus Nilsson’s take on home cooking. Magnus travelled throughout the Nordic region not only collecting recipes but photographing the landscape and people.

  • Knihapevná väzba
    48,59 €
    Na sklade 1 ks

Z kuchyne starého Prešporka - Peter Ševčovič, Matica slovenská, 2006
Z kuchyne starého Prešporka

Tretie, čiastočne prepracované vydanie knižného bestselleru, ovenčeného cenou Gourmand World Cookbooks Award 2004 v kategórii "Best Culinary History Book", vás opäť pozve na exotický ročný pobyt v dávnom Prešporku...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

The Food of Vietnam - Luke Nguyen, Hardie Grant, 2013
The Food of Vietnam 
EN

Join celebrity chef Luke Nguyen on a culinary and cultural journey through the country of his heritage to discover the people and food that have endeared Vietnam to the millions of international travellers who visit each year...

  • Knihapevná väzba
    42,59 €
    Do 3 – 6 dní

The Food of Sicily - Fabrizia Lanza, Artisan Division of Workman, 2023
The Food of Sicily 
EN

In this all-new cookbook from Fabrizia Lanza, one of the world’s greatest food cultures is distilled in 75 recipes for the home cook, plus a loving tribute to its ingredients, passions, influences, and history...

  • Knihapevná väzba
    43,79 €
    Na sklade 1 ks

Tradiční staročeská kuchyně - Miroslav Mayer, Agentura VPK, 2007
Tradiční staročeská kuchyně 
CZ

Předkládám laskavým čtenářům několik desítek receptů, o kterých se domnívám, že by mohly a měly najít - i bez okázalého staromilství - místo v současné kuchyni...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Tokyo Stories - Tim Anderson, Hardie Grant, 2019
Tokyo Stories 
EN

Tokyo is rightfully known around the world as one of the most exciting places to eat on the planet. From subterranean department store food halls to luxurious top-floor hotel restaurants, and all the noodle shops, sushi bars, and yakitori shacks in ...

  • Knihapevná väzba
    28,54 €
    Viac ako 30 dní

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Flavour - Sabrina Ghayour, Aster, 2023
Flavour 
EN

The new collection of simple, delicious, crowd-pleasing recipes from the bestselling Middle-Eastern chef...

  • Knihapevná väzba
    32,35 €
    Na sklade 4 ks

Kapr v naší a světové kuchyni - Pavel Polena, Jindřich Fürst, Start, 1999
Kapr v naší a světové kuchyni 
CZ

Více než 250 osvědčených i zcela nových a netradičních receptů na úpravu naší nejpopulárnější ryby...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine - Cesare Casella, McClelland & Stewart, 2012
The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine 
EN

The Fundamental Techniques of Classic Italian Cuisine, the next book in STC's series with The International Culinary Center.

  • Knihapevná väzba
    87,99 €
    Viac ako 30 dní

Frontieres - Alex Jackson, Pavilion, 2023
Frontieres 
EN

Explore the food of France's borderlands with acclaimed chef Alex Jackson in his second cookbook Frontieres...

  • Knihapevná väzba
    33,51 €
    Do 3 – 6 dní

Love Japan - Sawako Okochi, Aaron Israel, Gabriella Gershenson, Ten speed, 2023
Love Japan 
EN

Discover comforting homestyle Japanese American cuisine with 100 unique, simple, and tasty recipes from the owners of the innovative Brooklyn restaurant Shalom Japan...

  • Knihapevná väzba
    34,78 €
    Na sklade 2 ks

Bahari - Dina Macki, Dorling Kindersley, 2024
Bahari 
EN

With honesty and curiosity, British-born Omani-Zanzibari chef Dina Macki explores the unique foodscape of Oman, in the first Omani cookbook to be written by an Omani chef...

  • Knihapevná väzba
    32,35 €
    Na sklade 1 ks

Z turčianskej kuchyne - Zora Mintalová Zubercová, Matica slovenská, 2007
Z turčianskej kuchyne

Malebné zátišia Turčianskej záhradky, čriepky zaujímavej histórie z kraja olejkárov a šafraníkov, originálne tradície vyšperkované vtipom a ľudovou múdrosťou, storočiami overené recepty - to je obsahom tejto zaujímavej knihy.

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Krajové speciality: Slovácká kuchyně - Jaroslav Vašák, Ikar CZ, 2012
Krajové speciality: Slovácká kuchyně 
CZ

Slovácko patří k nejrozsáhlejším moravským národopisným regionům a je pro něj příznačný bohatý a dosud živý folklor s uplatněním krojů, lidových písní, tanců, slavností a tradičních řemesel. Kuchařka z edice Krajové speciality obsahuje bohatý receptář...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Salt of the Earth - Carolina Doriti, Quadrille, 2023
Salt of the Earth 
EN

A beautiful, enticing cookbook rooted in tradition and love for the land, its history and ingredients. Evoking a strong sense of place, this vibrant book shines a spotlight on local produce and traditional techniques...

  • Knihapevná väzba
    33,31 €
    Na sklade 2 ks

The Arabesque Table - Reem Kassis, Phaidon, 2021
The Arabesque Table 
EN

The Arabesque Table takes inspiration from the traditional food of the Arab world, weaving Reem Kassis's cultural knowledge with her contemporary interpretations of an ancient, remarkably diverse cuisine...

  • Knihapevná väzba
    32,70 €
    -6 %
    Do 3 – 6 dní


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Človek má toľko začiatkov, koľko je v živote dní a predsa sa niektoré veci už nikdy nezmenia.“