Hyperion - Dan Simmons, Lindeni, 2024

V kníhkupectve Rimavská Sobota (KnihArt) kuchárky podľa úpravy v slovenskom jazyku

Zúžiť výberu

Typ
Zobraziť iba
Ďalšie možnosti
Druh potravín
Ďalšie možnosti
Typ diéty
Úprava jedla
Jazyk
Téma
Ďalšie možnosti
Pre koho
Pôvod
Autor
Ďalšie možnosti
Dostupnosť v kníhkupectve
Ďalšie možnosti
Vydavateľstvo
Ďalšie možnosti
Kolekcia
Séria
Edícia
Väzba
Farba obálky
Použité filtre
Zrušiť filtre
Hladná furt 3 - Martina Dorkinová, Kreatura, 2023
Hladná furt 3

Nový rok priniesol nové, tretie pokračovanie Hladná furt. Moja Hladná furt 3 alebo aj 2 v 1. Iná a pre mňa špeciálna. A prečo teda Hladná furt 2 v 1? V skratke, lebo som jednoducho jeden nerozhodný šibnutý blíženec. :) ...

  • Knihapevná väzba
    24,68 €
    Na sklade > 5 ks

Grilujeme po cely rok - Blanka Poláčková, Ottovo nakladateľstvo, 2016
Grilujeme po cely rok

Viac ako 200 receptov na grilované pokrmy z hovädzieho, bravčového a baranieho mäsa, zveriny, hydiny, sladkovodných a morských rýb a plodov mora, z údenín, čerstvej zeleniny, ovocia a húb...

  • Knihapevná väzba
    9,99 €
    Do 4 – 5 dní

Domáce sušenie - Michelle Keogh, Slovart, 2016
Domáce sušenie

Domáce sušenie potravín je jednoduchý spôsob, ako si pripraviť zdravé a chutné jedlá a ako ich zachovať v čo najlepšom stave. Kniha Domáce sušenie obsahuje: inšpiratívne recepty na sušené lahôdky, ...

  • Knihapevná väzba
    14,95 €
    Na sklade 5 ks

Džbány, košíky, medovníky - Valentína Figeľová, Slovart, 2020
Džbány, košíky, medovníky

Náučná ilustrovaná knižka zoznámi deti so 14 ľudovými remeslami: kožušníctvom, korytárstvom, gubárstvom, šúpoliasrtvom, háčkovaním, debnárstvom, papučiarstvom, výšivkami, modrotlačou, drotárstvom, hrnčiarstvom, košikárstvom a medovnikárstvom...

  • Knihabrožovaná väzba
    9,95 €
    Na sklade 2 ks

Kvások - Lenka Mančíková, NOXI, 2017
Kvások

Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení vzniká iný druh kvasenia ako pri droždí. Na rozdiel od droždia obsahuje zdraviu prospešné baktérie...

  • Knihabrožovaná väzba
    14,90 €
    Na sklade 1 ks

Toto nie je kuchárska kniha 2 - Jozef Koleják, Martin Bajaník (ilustrátor), Slovart, 2021
Toto nie je kuchárska kniha 2

Po úspešnej čítanke pre hladných, gurmánov a maškrtných pridchádza autor s pokračovaním. Tentoraz predstavuje jedlá a pochutiny z celého sveta...

  • Knihapevná väzba
    19,95 €
    Na sklade > 5 ks

Nátierky - Jaroslav Vašák, Ottovo nakladateľstvo, 2013
Nátierky

Množstvo sprievodných fotografií uľahčí ich prípravu a obohatí možnosti úprav pred stolovaním. Podľa knihy pripravíte nátierky z najrôznejšieho mäsa a rýb, tvarohu syrov, zeleniny, ovocia obilnín, strukovín, húb i byliniek...

  • Knihapevná väzba
    7,99 €
    Do 4 – 5 dní

Toto nie je kuchárska kniha - Jozef Koleják, Slovart, 2019
Toto nie je kuchárska kniha
Martinus
Martinusáčka odporúča 5

Autor písal príbehy základných plodín a surovín pre časopis .týždeň. V tejto knižke je výber textov, ktoré sú o jednotlivých surovinách: rastlinných aj živočíšnych, bežných aj netradičných, európskych aj exotických, hipsterských aj klasických...

  • Knihapevná väzba
    17,95 €
    Na sklade 3 ks

Dnes napečiem! - Pavlína Berzsiová, Slovart, 2016
Dnes napečiem!

Pavlína Berzsiová, cukrárka, ktorú poznáte z knihy Dnes nepečiem!, tentoraz radí zapnúť rúru a upiecť rodine či priateľom niečo skutočne dobré. Príležitostí na dobré koláče, buchty, šišky...

  • Knihapevná väzba
    16,95 €
    Do 7 – 11 dní

Minimánia - Ilse König, Slovart, 2017
Minimánia

Sú malé a neodolateľné – tieto sladké a pikantné minikoláčiky a minichuťovky nielenže skvele chutia, ale tiež výborne vyzerajú. V knihe sa nájde niečo pre každého: hriešne sladké...

  • Knihaflexi väzba
    12,95 €
    Na sklade 2 ks

Nenašli ste titul, ktorý ste hľadali?

Napíšte nám a my sa ho pokúsime zohnať

Coolinári v kuchyni - Michaela Tomčofčíková, Kamil Tomčofčík, Ikar, 2021
Coolinári v kuchyni

Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica ...

  • Knihapevná väzba
    19,90 €
    Na sklade 1 ks

Dnes nepečiem! - Pavlína Berzsiová, Slovart, 2015
Dnes nepečiem!

Svieže, ovocné, čokoládové, smotanové a čoraz obľúbenejšie... nepečené dezerty! Nechajte rúru odpočívať, a napriek tomu potešte svojich blízkych lahodnými dobrotami...

  • Knihapevná väzba
    16,95 €
    Na sklade 1 ks

Šaláty a nátierky - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký, Georg, 2013
Šaláty a nátierky

Rýchlo, prakticky, zdravo. Šaláty a nátierky na všetky príležitosti. Veľké množstvo receptov na prípravu, ktoré určite zvládnu aj menej skúsené kuchárky.

  • Knihapevná väzba
    9,90 €
    Na sklade 1 ks

Leto na tanieri - Tanja Dusy, Slovart, 2016
Leto na tanieri

Konečne je tu leto! Krehká, svieža zelenina, šťavnaté ovocie a vôňa čerstvých byliniek – nastal čas, aby ste si to všetko vychutnali všetkými zmyslami. Táto kniha ponúka...

  • Knihapevná väzba s prebalom
    16,15 €
    Na sklade 2 ks

Ako grilovať zeleninu - Steven Raichlen, Slovart, 2023
Ako grilovať zeleninu

Kniha svetoznámeho amerického autora kuchárskych kníh o grilovaní Stevena Raichlena prináša viac než šesťdesiat dokonale vyladených receptov zameraných na grilovanie zeleniny. Vyberie si naozaj každý – vegetariáni i všežravci...

  • Knihaflexi väzba
    16,72 €
    Na sklade 1 ks

Dokonalý steak (slovenský jazyk) - Marcus Polman, Slovart, 2014
Dokonalý steak (slovenský jazyk)

Príručka ponúka jedinečný pohľad na prípravu dokonalého štavňatého steaku. Obsahuje nielen zrozumiteľné inštrukcie na prípravu mäsa a zbierku najslávnejších...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Dezerty, Ottovo nakladatelství, 2005
Dezerty

Najlepšie recepty medzinárodnej kuchyne pre začínajúce aj skúsené kuchárky. Dajte hosťom viac dezertov na výber - puding alebo rez, ovocný nákyp alebo zmrzlinu, likérovú alebo čokoládovú penu. Všetky recepty v tejto knižke majú jednu veľkú prednosť. ...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Hrnčekové pečenie, Ottovo nakladateľstvo, 2014
Hrnčekové pečenie

Odmerovanie surovín bez váženia - pomocou hrnčeka, lyžice a lyžičky. Sladká kuchyňa s výraznou úsporou času. Viac ako 400 overených receptov na chutné domáce sladkosti...

  • Knihapevná väzba
    Vypredané

Všetko o grilovaní, Ottovo nakladateľstvo, 2007
Všetko o grilovaní

Najchutnejšie špeciality z grilu po celý rok - pre začiatočníkov aj profesionálov s množstvom informácií, ako posedenie pri grile pripraviť...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Nikdy som nestratil zo zreteľa, čo znamená byť civilizovaný človek. Vedel som, že prežitie by nemalo zmysel, keby som sa musel stať podliakom...Viete, jedlo na prežitie nestačí. Neexistuje liek na morálne zásady. Ak ich človek stratí, príde aj o seba.“