Anjel smrti - Robert Bryndza, Cosmopolis, 2024

Knihy o potravinárstve od autora Michael Moss

Použité filtre
Zrušiť filtre
Cukr, sůl, tuk - Michael Moss, Eugenika, 2015
Cukr, sůl, tuk 
CZ

Nesmírně zajímavé vyprávění o tom, jak funguje potravinářský průmysl. Výrobci moderních potravin používají tři klíčové přísady: cukr, sůl a tuk. Ty vyvolávají tu „správnou“ chuť...

  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané

Cukor, soľ, tuk - Michael Moss, Eugenika, 2015
Cukor, soľ, tuk

Pútavé, napínavé a nesmierne zaujímavé čítanie o tom, aké taktiky a nezdravé technologie sa používajú pri výrobe a distribúcii priemyselne spracovávaných potravín, ako sú rôzne sladké tyčinky a keksy, zemiakové lupienky, polotovary...

  • Čítanávýborný stav
    8,96 €
    Na sklade
  • Knihabrožovaná väzba
    Vypredané


Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na zariadeniach:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
  • Počítač s príslušnou aplikáciou

Viac informácií v našich návodoch

Prečítate na:

Neprečítate na:

  • Kindle
Ako čítať e-knihy zabezpečené cez Adobe DRM?

„Osud nechystá prekvapenia. Robí prípravy, dáva znamenia a vysiela aj zvedov, no len málokto má oči, ktoré to vidia, uši, ktoré to počujú, a um, ktorý to chápe.“

Štyri hostiny - Meir Shalev, 2012
Štyri hostiny
Meir Shalev