Viac ako 200 receptov na grilované pokrmy z hovädzieho, bravčového a baranieho mäsa, zveriny, hydiny, sladkovodných a morských rýb a plodov mora, z údenín, čerstvej zeleniny, ovocia a húb...
Dve stovky receptov na nátierky, chuťovky, sendviče, poháre, šaláty a iné lahôdky a občerstvenie na najrôznejšie príležitosti nájdete na stranách novej kuchárskej knihy Ottovho nakladateľstva...
Polievky sa právom považujú za akýsi základ stravovania. Ich prednosťou je skutočnosť, že nás nasýtia, ale neunavia, zahrejú, dodajú potrebné životne dôležité látky aj tekutinu, navyše dokážu pozitívne naladiť myseľ a podnietiť k pracovnému výkonu či aktí
Šaláty na raňajky, ako samostatný chod, súčasť studeného občerstvenia či prílohu k pečeným alebo grilovaným jedlám môžeme vďaka dostupným surovinám a bohatému výberu prísad teraz pripravovať po celý rok. Nová kuchárska kniha ponúka dve stovky receptov...
-
Vypredané
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Nie je možné meniť veľkosť písma, formát je preto vhodný skôr pre väčšie obrazovky.
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na zariadeniach:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartfón či tablet s príslušnou aplikáciou
- Počítač s príslušnou aplikáciou
Viac informácií v našich návodoch
Prečítate na:
- Pocketbook
- Smartfón či tablet s podporovanou aplikáciou
- Počítač s podporovanou aplikáciou
Neprečítate na:
- Kindle